Sebastian Ghiţă: Mircea Negulescu deţine înregistrări compromiţătoare cu Laura Codruţa Kovesi VIDEO

Fostul deputat Sebastian Ghiță a declarat la România TV că a depus o plângere împotriva judecătorului care a emis mandat de arestare pe numele lui. Fostul deputat a venit cu lămuriri despre întregul fir al poveștii. Mai mult, acesta a făcut noi dezvăluri șocante despre presupusele abuzuri din DNA. Ghiță spune că Mircea Negulescu deține înregistrări compromițătoare cu Laura Codruța Kovesi.

RomaniaTV.net
29 ian. 2019, 07:21
Sebastian Ghiţă: Mircea Negulescu deţine înregistrări compromiţătoare cu Laura Codruţa Kovesi VIDEO

„La sfarsit domnul Casandrescu in bunatatea si marinimia sa spune, la sfarsit – si amaratului de Ghita ii dam 3 zile de la comunicare sa conteste decizia. Stiti ce face pe 20? Fara sa mai citeze? Spune ca dreptul asta pe care mi l-a dat, nu eu, eu nici avocat nu aveam, el de capul lui, nu a comunicat nimic si a eliminat dreptul spunand ca e eroare materiala. Pe 30 august se mai sesizeaza din oficiu, apoi respinge sesizarea”.

Fostul deputat a vorbit din nou despre abuzurile de la vârful justiției din vremea în care Laura Codruța Kovesi se afla la cârma DNA.

Citeşte şi:  Sebastian Ghiţă, plângere la secţia pentru magistraţi împotriva judecătorului care a emis mandat de arestare pe numele lui VIDEO

„Ar fi povestit Onea şi Negulescu de şefa Kovesi. Aşa au ameninţat, daca ne arestati spun. Negulescu a si inregistrat-o pe Kovesi. Asa se lauda in Ploiesti, ca Kovesi n-o sa-i faca nimic ca are inregistrari”.

Ghiță a făcut referire și la un episod din ziua în care a fost reținut la Belgrad. Atunci, un om al legii ar fi fost trimis la fostul deputat acasă pentru a verifica dacă se află acolo.