Sebastian Ghiţă, prima reacţie după audierea lui Kovesi în PE: Consider că este în slujba unor puteri străine

Sebastian Ghiță a avut prima reacție după audierea Laurei Codruța Kovesi pentru conducerea Parchetului European. Fostul deputat consideră că fostul procuror-şef al DNA este în slujba unor puteri străine.

RomaniaTV.net
26 feb. 2019, 19:05
Sebastian Ghiţă, prima reacţie după audierea lui Kovesi în PE: Consider că este în slujba unor puteri străine

„‘E uimitor. Eu nu știu cum poți să minți aici. Am văzut că a negat practic decizia Curții Constituționale. A evitat să răspundă. E greu să întrebi în Parlamentul European de Onea și Negulescu, de perchezițiile făcute ilegal și europarlamentarii noștri erau obligați să spună niște întrebări despre o lume așa cum a creat-o doamna Kovesi. (…) V-am spus ce am trăit. Eu consider că Kovesi este în slujba unor puteri străine statale sau suprastatale. Ce se întampla la Bruxelles, chiar dacă nu vrem să credem, e o încercare de a construi nişte organisme suprastatale care să domine naţiunile, nu care să le ajute să colaboreze, ci să le domnie, să le elimine oamenii de afaceri, elitele politice, să înlocuiască aceste elite cu nişte politruci, protejaţ. Dacă nu suntem atenţi, asta ni se va întâmpla. Alegerile sunt importante”, a declarat Sebastian Ghiță, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Votul în Comisia CONT, după audierile din Parlamentul European: Kovesi obţine 12 voturi, Bohner 11, iar Ritter un vot

Laura Codruţa Kovesi a declarat, marţi, în cadrul audierilor pentru funcţia de procuror-şef european că jumătate din viaţă a fost procuror, că nu are nimic de ascuns şi că deputaţii europeni au fost expuşi la informaţii negative despre ea, care însă sunt doar minciuni. Răspunzând unei întrebări, ea a declarat că îndeplineşte toate condiţiile pentru a îndeplini funcţia pentru care candidează. 

Audieri pentru postul de procuror-şef european. Kovesi: Aţi fost expuşi la informaţii negative despre mine. Nu am nimic de ascuns