Sebastian Lăzăroiu a descoperit-o pe Albă-ca-Zăpada, goală în Playboy. Vezi ce reacţie a avut

Fostul ministru Sebastian Lăzăroiu a postat, marţi, pe contul de Facebook, o imagine a copertei revistei Playboy, care reprezintă o tânără care pozează nud, cu un măr roşu în mână şi un voal alb pe care scrie "Albă ca Zăpada există!". Comentariul lui Lăzăroiu a fost: "Wtf! De când face Playboy politică?".

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 18:36
Sebastian Lăzăroiu a descoperit-o pe Albă-ca-Zăpada, goală în Playboy. Vezi ce reacţie a avut

„Wtf! De când face Playboy politică?”, a postat Lăzăroiu comentând coperta numărului din decembrie al revistei Playboy, scrie Mediafax.

Postarea lui Lăzăroiu a primit comentarii de la mai mulţi prieteni de-ai săi de pe Facebook. „Din totdeauna. Numai că a venit momentul să-şi exprime public opţiunea”, îi răspunde unul dintre aceştia.

 

 

Lăzăroiu afirma, într-un editorial publicat de Q-magazine în decembrie 2010, că partidele „vor fi foarte prudente să promită marea cu sarea” în 2012, an electoral în care conceptul-cheie va fi „Albă-ca-Zăpada” – o schimbare fundamentală în ordinea socială şi instituţională.

„Albă-ca-Zăpada” va fi conceptul-cheie al anului 2012. Unii îl înţeleg ca pe o nouă formaţiune politică, alţii ca pe un vechi partid, radical transformat. Eu l-aş înţelege mai degrabă ca pe o schimbare fundamentală în ordinea socială şi instituţională. Eşecul marilor agregate, fie că vorbim despre state, bănci sau corpo­raţii, are consecinţe dramatice asupra democraţiei elective. Sobrietatea, cumpătarea şi competiţia onestă vor domina populismul, clientelismul leneş şi risipa veselă din administraţie. Societatea a intrat deja în alertă. Şi îşi va găsi propriile forme de veghe”, susţinea Lăzăroiu.