Sebastian Stan, actorul român cu o cotă bună la Hollywood, vrea să dea o nouă lovitură. El va fi producător al filmului ”Malul vânăt”, regizat de o româncă

Sebastian Stan este actorul român care a impresionat la Hollywood, după apariția din rolul lui Bucky Barnes , din ”Winter Soldier”, creat de Universul Cinematografic Marvel. Acum, el vrea să dea lovitura și ca producător.

24 mai 2023, 21:25
Sebastian Stan, actorul român cu o cotă bună la Hollywood, vrea să dea o nouă lovitură. El va fi producător al filmului ”Malul vânăt”, regizat de o româncă

Actorul român Sebastian Stan, stabilit în SUA,  va fi unul dintre producătorii filmului „Malul Vânăt”, regizat de Andreea Cristina Borțun, informează Variety.

”Malul vânăt”  spune povestea Laviniei, o mamă singură care încearcă să își creeze o viață mai bună pentru ea și fiul ei de 13 ani,  într-un sat românesc.

Citește și A murit Nelu Bălan, românul care a deținut unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din New York. Lista vedetelor care au trecut pragul localului este impresionantă

„Ea este impulsivă, predispusă să înțeleagă greșit situațiile și nesigură cum să iubească. Dar fiul ei, aflat la pragul dintre copilărie și adolescență, are nevoie de mama sa mai mult decât oricând iar relația lor va fi testată de-a lungul a 4 anotimpuri”, scrie Variety.

Despre implicarea în proiectul acestui film, Stan a declarat că a fost încântat de scenariu și de talentul regizoral al Andreei Borțun.

Citește și Iată care e orașul care te va plăti ca să te muți acolo. Poți să beneficiezi de un sprijin de 3.000 de euro

„Această poveste mi-a vorbit cu adevărat la un nivel personal profund dat fiind faptul că și eu am fost crescut de o mamă singură și am trăit în 3 țări diferite de la o vârstă timpurie, mama mea fiind hotărâtă să îmi găsească siguranță și o viață mai bună în afara României comuniste”, a declarat el.

Anul trecut el a jucat rolul lui Tommy Lee într-o mini-serie originală despre căsnicia zbuciumată a acestuia cu fostul fotomodel și vedetă din Baywatch, Pamela Anderson. Rolul i-a adus nominalizări la Premiile Emmy, Premiile Criticilor American de Film și Globurile de Aur.