Sebastian Țopescu, fiul lui Cristian Țopescu, a participat la Chefi la cuțite și a reușit să îi surprindă pe jurați

Sebastian Țopescu, cunoscut drept Basti, fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, a participat la sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite. Cei trei chefi au fost impresionați de dezvăluirile tânărului.

13 oct. 2022, 12:41

În ediția cu numărul 19 a emisiunii Chefi la cuțite, Sebastian Țopescu în vârstă de 23 de ani a dezvăluit lucruri atât despre el, cât și despre tatăl său.

Tânărul este din București și este fashion editor și stilist, motiv pentru care obișnuiește să călătorească la majoritatea evenimetelor de fashion din toată lumea. Despre viața de familie spune că a fost una liniștită și calmă, dar a făcut pe tot posibil să își construiască o carieră departe de numele regretatului său tată, Cristian Țopescu.

De mic, Basti a fost pasionat de modă și artă, dându-și voie să scoată la iveală latura sa artisitică. Nu puține au fost cazurile în care s-a lovit de prejudecățile celor din jur. Acum, Sebastian Țopescu a decis să vină la Chefi la cuțite și să-și învingă „teama de penibil”, așa cum a numit-o el, și reticența publicului din România.

Citește și: Mamă şi fiică, de etnie romă, la Chefi la cuţite. Carmen şi Raisa au adus un cadou inedit juraţilor. Cum au reacţionat chefii: „Le facem un descântec”

Basti a preparat o rețetă de carpaccio de ananas cu brânză de capră, sperând să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. El a explicat că, prin ceea ce a gătit, s-a axat mai mult pe aspect, nu pe gust, acesta fiind un element comun cu psiunile sale.

Jurații au fost surprinși când au ridicat cloșurile și au văzut farfuriile. Chefii au putut observa din prima că este o farfurie la care s-a lucrat din punct de vedere vizual.

Când s-au deschis ușile și tânărul a intrat în platou, acesta a început să povestească  care este ocupația lui în prezent, ce pasiuni are și ce l-a făcut să participe la emisiune.

„Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii”, a povestit Basti.

Chefii au fost impresionați și i-au acordat, pentru aspectul preparatului, numai note de 10, dar și un cuțit de aur, pentru prieteni.

Citește și: Bogdan Mocanu a mers la „Chefi la cuțite”. Manelistul a vorbit despre boala care nu îi dă pace de la 9 ani