Sebastin Ghiţă explică ce negocieri s-au făcut pentru denunţarea lui Victor Ponta VIDEO

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a declarat că fostul şef al Serviciului Român de Informaţii i-ar fi cerut să îl denunţe pe Victor Ponta într-un dosar.

RomaniaTV.net
20 mart. 2018, 19:28
Sebastin Ghiţă explică ce negocieri s-au făcut pentru denunţarea lui Victor Ponta VIDEO

„După ce am strâns mai multe date şi elemente despre ce se întâmplă, după ce acest Portocală a început să povestească în stânga şi în dreapta, în tot oraşul „Ghiţă e mort viu, dar el nu ştie” şi, nefiind chiar naiv, în comisie, lui Coldea le-am spus „Nu e în regulă ce se întâmplă acolo, fasifică probe, presează oamenii” şi a ieşit şi un mic meci, cu presiuni, să îşi dea Ponta demisia, să se ducă să se înţeleagă cu Iohannis şi eu i-am spus „Domnul Coldea, dacă tu crezi că ne-am crescut copiii împreună şi ai mei, şi ai tăi, şi ai lui Ponta, şi tu crezi că eşti vreun mare jucător sau ţi se pare că în felul ăsta tu poţi să-mi zici mie toarnă-l pe Ponta, că tu scapi şi te pui bine cu preşedintele te înşeli amarnic. Înseamnă că nu mă cunoşti deloc” „, a afirmat omul de afaceri.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă: Ce au făcut cu mine este o crimă. Mai mult nu puteau decât să mă împuşte VIDEO

În cea de-a patra parte a interviului acordat jurnalistului EVZ Ion Cristoiu, Sebastian Ghiţă a povestit şi despre momentul demisiei lui Victor Ponta din funcţia de prim-ministru.

„PSD şi Ponta jucau destul de abil economic, televiziunile şi presa liberă reuşeau să pună aceste lucruri într-o lumină bună şi contracarau cealaltă parte a presei, care făceau propagandă neagră. Ponta nu îi asculta şi, probabil, ppreşedintele pe o parte, Coldea, pe altă parte, alţii pe altă parte, îşi doreau postul acela de prim-ministru. Cred că îl doream prim-ministru unii pe Dâncu, Dragnea se dorea pe el, Iohannis îl vrea pe Cioloş, fiecare avea jocul lui. Ponta singur şi influenţat din diverse feluri, bune sau rele, de Gabi Oprea, de Dragnea, de alţii, de zvonuri, pur şi simplu a hotărât să cedeze, dar ştiti că era propus spre tăiere cu mult timp înainte. A fugit prin Turcia, cu piciorul în ghips, a făcut şi Ponta tot felul de năzdravenii să să-i întârzie. Ponta este un politician abil, acea cedare de guvern pentru un an a însemnat o capcană. Cred că domnul Coldea cu domnul Dâncu au o relaţie foarte bună, sunt foarte buni prieteni. Dragnea, după plecarea lui Ponta, avea PSD-ul. În acea bătălie, Dragnea fost convins să pună la bătaie majoritatea din Parlament, Dâncu şi-a dorit să ajungă prim-ministru, a ajuns vicepremier, iar Iohannis a acceptat acest joc între PSD, PNL, USR şi cine mai era în Parlament cu condiţia să fie protejatul ambasadei SUA, domnul Cioloş, prim-ministru, ceea ce s-a şi întâmplat”, a mai declarat omul de afaceri.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă: Pe Voiculescu l-au „ars” ca pe şoareci. Traian Băsescu are înregistrări cu planurile „executării” lui VIDEO