Ministerul rus de Externe: Secretarul general al NATO are PROBLEME cu VEDEREA

Ministerul rus de Externe sugerează că secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen are probleme cu vederea, referire la afirmaţia acestuia pe Twitter că nu vede niciun semn că Rusia îşi retrage efectivele de la graniţa cu Ucraina.

RomaniaTV.net
08 mai 2014, 09:53
Ministerul rus de Externe: Secretarul general al NATO are PROBLEME cu VEDEREA

„Celor orbi le sugerăm să se familiarizeze cu declaraţia preşedintelui Rusiei din 7 mai”, a replicat MAE rus tot pe Twitter.

Citeşte şi Secretarul general al NATO: Rusia face o GREŞEALĂ ISTORICĂ

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a cerut miercuri Rusiei să nu-i mai susţină pe separatiştii din Ucraina şi să-şi retragă trupele de la graniţa ucraineană, pentru a putea fi găsită o soluţie politică la conflictul dintre Kiev şi Moscova, relatează Reuters. El a mai afirmat că NATO nu poate confirma o retragere a trupelor ruse de la graniţa cu Ucraina, transmite ITAR-TASS, citată de Agerpres.

Citeşte şi NATO se pregăteşte de RĂZBOI. „Nu vom ezita să luăm măsuri pentru apărarea aliaţilor”

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a cerut miercuri separatiştilor proruşi din estul Ucrainei să amâne referendumul prevăzut pentru duminică, 11 mai, cu privire la declararea independenţei regiunilor Doneţk şi Lugansk. El a afirmat de asemenea că Moscova şi-a retras trupele de la frontiera cu Ucraina, unde NATO estimase, la sfârşitul lunii aprilie, că s-ar fi aflat 40.000 de militari.