Secrete ale fericirii pe care le uiţi mereu

Nu-ţi trebuie lucruri mari pentru a fi fericit. De cele mai multe ori, lucrurile mărunte contribuie din plin la menţinerea unei stări de bine şi, implicit la sentimentul de fericire.

RomaniaTV.net
04 iun. 2013, 20:10
Secrete ale fericirii pe care le uiţi mereu

Daca tot timpul esti pe fuga si nervii iti sunt intinsi la maximum pentru ca nu reusesti niciodata sa-ti asortezi hainele sau sa-ti bei cafeaua linistit, atunci solutia este extrem de simpla si iti poate aduce fericirea mai repede decat crezi. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti aranjezi lucrurile de cu seara: fie sa-ti pregatesti hainele sau pachetul pentru a doua zi dimineata, sau sa-ti pui in poseta actele de care ai nevoie a doua zi, sau cartea pe care ai imprumutat-o de la biblioteca etc.

In plus, trezitul cu 10 minute mai devreme decat de obicei sunt suficiente pentru a manca linistita si pentru a-ti savura cafeaua.

Joaca

Cine spune ca doar cand esti copil trebuie sa te joci? Poti sa o faci si cand cresti, iar acest lucru te va face mai fericit decat crezi. Care era jocul tau preferat din copilarie? Sareai coarda, jucai sotronul, faceai hula-hop, jucai fotbal/baschet/volei? Oricare a r fi fost jocul tau prefarat, nu inceta sa-l practici., chiar daca ai la randul tau copii. E chiar cu atat mai bine, va puteti juca impreuna.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.