Secrete pentru ca rutina să nu ucidă pasiunea

O lege economică spune că trebuie să renunţi la un job în momentul în care mai puţin de 50% din timp înveţi şi peste jumătate îl petreci făcând muncă de rutină. La fel se întâmplă şi în căsnicie: rutina este moartea pasiunii. Întotdeauna trebuie să existe puţin mister într-o relaţie şi este nevoie să vă amintiţi motivele pentru care la început nu va puteaţi petrece mai mult de câteva secunde fără să vă atingeţi: uneori chiar şi o simplă ţinere de mână era de ajuns. Nu uitaţi aceste lucruri, vor menţine mereu flacăra pasiunii la cote înalte.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 06:23
Secrete pentru ca rutina să nu ucidă pasiunea

După câţiva ani de relaţie, flirtul poate dispărea, dar odată cu el se poate stinge şi pasiunea care v-a legat cândva. Îeşiţi în oras, ţineţi-vă de mână, sărutaţi-vă fără să vă pese de ce se întâmplă în jurul vostru şi dacă sunteţi mai îndrăzneţi, treceţi la următorul nivel.

Complimentaţi-vă

Soţia s-a tuns sau şi-a luat o rochie nouă? Soţul este proaspăt ras sau poartă costum. Nu lasaţi toate acestea să treacă neobservate. Spuneţi-i partenerului ce vă place la respectiva tunsoare, ţinută etc. 

Împărtăşiţi-vă fanteziile

Oamenii se mai schimbă. Ce v-a plăcut la un moment dat, este posibil să nu mai fie valabil. Mai ales în ceea ce priveşte latura sexuală. Vorbiţi deschis despre ce vă place, ce va „aprinde”.

Citeşte continuarea Sfatulparintilor.ro.