Secretele bărbaţilor, în functie de culoarea ochilor. Ce vor, de fapt, de la femei

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului şi pe bună dreptate. Expresivitatea privirii, dar şi culoarea ochilor pot spune multe despre pasiunile, secretele şi dorinţele unui om.

RomaniaTV.net
17 dec. 2013, 09:05
Secretele bărbaţilor, în functie de culoarea ochilor. Ce vor, de fapt, de la femei

Din acest motiv, o femeie ar trebui sa se uite cu atentie in ochii barbatului care i-a suscitat interesul pentru a putea intui ceea ce o asteapta din partea lui.
 
Barbatii cu ochi albastri
 
Indiferent ca sunt albastru pal sau intens, aceasta culoare a ochilor este asociata cu tineretea si inocenta. Albastrul inchis al ochilor indica un barbat foarte pasional, atat pentru ceea ce e in jurul lui, cat mai ales pentru propria persoana. Pe de alta parte, barbatii cu ochii albastru deschis sunt caracterizati de calm.

Oricum ar fi, un lucru este cert: ochii albastri atrag mai mult privirile decat o fac cei caprui, motiv pentru care un barbat cu ochii albastri este obisnuit de mic sa fie centrul atentiei. Din acest motiv au si pretentia sa fie centrul universului femeii iubite si nu numai. Chiar daca este vorba de o relatia mai libera, fara obligatii, un barbat cu ochii albastri o sa vrea ca femeia sa se comporte ca si cum el ar fi pe un piedestal, iar ea acolo sa-l “slujeasca”. Barbatii cu ochii albastri sunt alintati si plin de sine, asa ca vor ca partenera sa-i rasfete si sa le laude capacitatile.

Pe de alta parte, ochii albastri mai indica si vivacitate. Din acest motiv barbatii cu aceasta culoare a ochilor sunt mai pasionati de sport decat altii. Adora competitia de orice fel. Iata de ce un cadou perfect pentru un barbat cu ochii albastri poate consta in bilete la un meci sau intr-un joc de strategie.

Din punct de vedere al sanatatii, barbatii cu ochii albastri sunt, totusi, mai expusi anumitor riscuri. Pentru ca ochii albastri merg mana in mana cu o piele mai deschisa la culoare, mai sensibila, studiile au dovedit ca exista o incidenta mai mare a cancerului de piele in randul barbatilor cu astfel de ochii decat in randul celor care au ochii caprui sau negru. Asadar, daca iubitul tau are ochii albastri si implicit pielea mai deschisa la culoare, nu uita sa-l dai cu o crema cu SFP mare cand mergeti la plaja impreuna.

Citeşte şi Trăsăturile feţei îi dezvăluie personalitatea. Află totul despre el, doar privindu-l

Barbatii cu ochi caprui

Ochii caprui inspira caldura si incredere. De altfel, mai multe studii au dovedit ca barbatii care au ochii caprui sunt considerati bun parteneri de cuplu, oameni de incredere, sinceri si loiali. Totodata, barbatii cu ochii caprui sunt firi hotarate, perseverente. Toate acestea fac ca ei sa fie bun afaceristi si sa castige mai multi bani decat barbatii cu alte culori de ochi. In acest context, ei au toate motivele sa-si doreasca partenere cu aceleasi trasaturi cu ei, nu neaparat din punct de vedere fizic, ci psihic si emotional. Totusi, exista si un risc. Ei stiu ca inspira incredere si caldura, motiv pentru care se intampla ca uneori sa-si foloseasca aceste atuuri pentru a-si insela partenerele – nu doar din punct de vedere sexual. Din acest motiv, femeile ar trebui sa fie cu mare bagare de seama cand intalnesc un barbat cu ochi caprui “prea” binevoitor.

Citeşte şi Cum alegi BĂRBATUL POTRIVIT pentru tine, în funcţie de culoarea ochilor lui
 
Mai exista o trasatura specifica barbatilor cu ochi caprui, dovedita chiar stiintific. Culoarea maronieindica un nivel de melatonina mai ridicat decat in cazul barbatilor cu ochi albastri. Aceasta substanta din organism este responsabila cu pigmentarea. Asadar, cu cat melatonina este mai mare, cu atat culoarea ochilor este mai inchisa. Dar mai mult, melatonina este responsabila si de reglarea ciclului somn-veghe, mai exact, cat dormim si cat suntem treji. Pentru ca barbatii cu ochii caprui au mai multa melatonina in organism ei sunt dorm, de regula, mai mult. cel putin, pofta lor de somn este mai mare, intampinand adesea probleme cand trebuie sa se trezeasca dimineata.
 
Continuarea pe Lyla.ro.