Trăsăturile feţei îi dezvăluie personalitatea. Află totul despre el, doar privindu-l

Timp de multe secole, chinezii au crezut că trăsăturile faciale pot dezvălui lucruri ascunse despre personalitatea omului. Recent, rezultatele unui studiu publicat în revista Royal Society au arătat că există mai mult decât un mit antic în acest sens.

RomaniaTV.net
19 nov. 2013, 09:56
Trăsăturile feţei îi dezvăluie personalitatea. Află totul despre el, doar privindu-l

Mai mult decat atat, conform filozofiei chineze, exista 5 elemente care influenteaza viata noastra, dupa cum urmeaza: lemn, apa, foc, pamant si metal. Fiecare persoana are un amestec al acestor elemente in trasaturile fetei sale, insa numai unul este dominant.

Citeşte şi Ce spune tunsoarea unei femei despre caracterul ei. Află-i toate secretele sexuale şi nu numai

Expertul britanic Simon Brown, care a scris o carte pe aceasta tema, a descoperit modul in care putem determina care este elementul dominant si ce spune acesta despre noi.

Fata pamant

Caracteristici: maxilar lat, frunte inalta, nas mic, sprancene lungi si ochi mari.

In cazul in care iubitul tau se incadreaza in aceasta descriere, este o persoana stabila, care isi doreste siguranta emotionala. Este practic, cu picioarele pe pamant, dar in acelasi timp retras si timid. Se deschide cu greu in fata unei persoane, dar din momentul in care permite cuiva sa intre in viata lui, este extrem de loial si statornic. De asemenea, este o persoana de incredere, receptiva si grijulie.

Citeşte şi Ce lucruri spune zâmbetul despre personalitatea ta. Rămâi mască

Pamantul este o energie asociata cu gelozia si iarta cu greu orice tradare. In acelasi timp, are un sentiment puternic al justitiei si face cu usurinta diferenta intre bine si rau.

Fata de foc

Caracteristici: obraji rotunzi, ochi mari si radianti, maxilar larg, gura mare.

Este spontan, aventuros, sociabil, extrovertit si tanjeste dupa atentie.

Se intampla adesea sa nu se gandeasca foarte mult la consecintele faptelor sale si este prea ocupat sa se bucuri de prezent. Ii place drama si uneori chiar incearca sa o provoace atunci cand lucrurile sunt plictisitoare.

Citeşte şi Cum recunoşti personalitatea unui BĂRBAT, în funcţie de modul în care te SĂRUTĂ

Este ca o carte deschisa, iar atunci cand simte anumite lucruri, nu ii este teama sa le si arate. Are foarte multi prieteni, insa atitudinea si comportamentul pe care le are uneori, ii poate indeparta pe acestia.

Citeşte continuare pe Ele.ro.