Secretele feng shui care atrag dragostea şi banii

Ştiai că designul casei tale îţi poate afecta contul din bancă şi viaţa amoroasă? Încearcă aceste trucuri feng shui care se bazează pe arta antică de echilibrare a energiilor.

RomaniaTV.net
05 mai 2015, 09:29
Secretele feng shui care atrag dragostea şi banii

Aşază piese de mobilier pe covoare

„Nu pune niciodată mobilierul cu spatele la perete”, recomandă Karen Rouch Carter, consultant feng shui şi autor al Move Your Stuff, Change Your Life. „Mobilierul ar trebui în aşa fel aşezat pentru a stimula comunicarea, aşa că, uită de pereţi. Pune cel puţin o piesă de mobilier pe covor, nu doar în jurul lui, pentru ca oamenii să stea acolo să comunice”, a mai adaugat Karen.

Păstrează bucătăria curată

„Bucătăria ta este legată direct de abilitatea ta de a atrage banii”, spune consultantul feng shui, Suzanne Metzger. Ţine-ţi cămara şi frigiderul bine organizate, cu alimente proaspete pe care chiar le consumi. Pentru a atrage banii, păstrează cuptorul curat, ca de altfel şi masa de la bucătărie.

Citeşte şi Semnificaţia culorilor în feng shui

Adaugă dubluri în fiecare cameră

„Dacă vrei să porneşti o relaţie, nu te înconjura cu obiecte fără pereche”, spune Laura Benko, expert în design feng shui şi holistică. „Evită scaunul singur într-un colţ şi imaginile solitare în lucrări de artă şi fotografii. Este important să creezi energia unui parteneriat în jurul tău, altfel vei atrage numai singurătatea.” Adaugă încă un scaun pentru zona de odihnă, iar aşternuturile de la pat să fie, de asemenea, de două persoane. Înconjoară-te în toată casa de dubluri.

Citeşte şi Feng shui: Cum să-ţi aranjezi dormitorul ca să faci mai mult sex

Decorează în roşu, violet şi verde

„Culoarea are un impact deosebit asupra dispoziţiei, iar roşu este considera de bun augur şi puternic. Gândeşte-te cum ar fi să mergi pe un covor roşu sau să porţi o piesă vestimentară roşie”, explică Laura. Violetul şi verdele sunt, de asemenea, culori cheie care atrag prosperitatea. „Dacă nu suporţi culoarea verde, nu va funcţiona pentru tine. Dar, dacă iubeşti violetul, vopseşte un perete violet sau achiziţionează-ţi o piesă de mobilier violet”, a mai adăugat aceasta.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.