Secretele frumuseţii braziliencelor

Natura a fost darnică cu braziliencele. Frumuseţe naturală, piele mătăsoasă, corp sculptat şi o podoabă capilară uimitoare, pe toate le găseşti la brazilience. Braziliencele îşi întreţin calităţile. Ele folosesc tehnici şi ingrediente excepţionale, departe de chirurgia estetică şi produsele de machiaj folosite în exces. Află care sunt secretele frumuseţii braziliencelor.

RomaniaTV.net
09 mai 2014, 07:04
Secretele frumuseţii braziliencelor

1. Pielea matasoasa

Aurita de soare, pielea braziliencelor este matasoasa. Produsul care asigura acest lucru este uleiul trifazic. Uleiul trifazic este o asociere de trei uleiuri extrase din ulei de palmier, de densitati diferite. Aceste uleiuri se agita si se aplica la dus, pe pielea umeda, care apoi se clateste. Pe piele ramane un usor voal hidratant, cu un parfum exotic, ce dureaza toata ziua.

2. Par stralucitor

Cele mai multe brazilience au parul buclat, cu mult volum. Pentru ca le place sa aiba parul lung, ele ii acorda multa atentie, cuvantul de ordine fiind hidratarea. Braziliencele isi hidrateaza parul intens si regulat cu unt de karite sau ulei de jojoba aplicat inainte de spalare. Braziliencele au si propria metoda de a indrepta parul, care va fi disciplinat timp de 4-6 luni, fara a fi nevoie sa foloseasca placa dupa fiecare spalare.

Articolul integral pe CuradeMiere.ro.