Secretele murdare din culisele vieţii actorilor din „Salvaţi de clopoţel”

Pentru generația care a crescut urmărind gașca simpatică de pe holurile liceului Bayside, fiecare personaj a avut un rol de neuitat, nu doar năstrușnicul Screech.

RomaniaTV.net
22 aug. 2016, 11:48
Secretele murdare din culisele vieţii actorilor din „Salvaţi de clopoţel”

Dacă Zack Morris era tipul cool și pus pe șotii, Kelly cea cu vino-ncoa’, fashionista Jessie și inteligenta Lisa formau un girl trio de neînvins, iar A.C. Slater era tipul prostuț și popular printre fete.

Dar în culisele vieții reale, cei „Salvați de clopoțel” au avut experiențe urâte și secrete neașteptate din partea lor. Actorii au avut probleme mai mari decât ca liceeni în serial, care aproape că sunt la polul opus față de rolurile dragi care i-au consacrat în ’90, timp de 4 sezoane.

Citeşte şi  Cele mai lungi logodne de la Hollywood! Cât şi de ce au aşteptat vedetele

Screech – Dustin Diamond a fost închis pentru că a înjunghiat un om

Inconfundabilul personaj colorat pe care l-a interpretat este departe de-a semăna cu actorul. Dustin Diamond a fost opusul inocenței când a fost condamnat la 4 luni de închisoare anul trecut, pentru că a ascuns o armă și a condus beat după ce a înjunghiat pe cineva într-un bar, de Crăciun. Actorul de 39 de ani a motivat că și-a apărat iubita după ce a fost insultată și agresată, rănile victimei nefiind de asemenea majore.

Apropo, în 2006, Diamond a profitat de apariția unui sex tape pe care l-a regizat și în care a jucat el însuși pentru a câștiga bani frumoși.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui articol