Secretele Papei Francisc: Vezi cum poţi PRIMI mereu AJUTOR

În timpul slujbei de miercuri, de la Vatican, Papa Francisc le-a dezvăluit enoriaşilor unul dintre secretele lui cele mai bine păzite. El a spus că primeşte ajutor divin de la îngerul său păzitor.

04 oct. 2014, 13:19
Secretele Papei Francisc: Vezi cum poţi PRIMI mereu AJUTOR

Suveranul Pontif spune că oricare om de pe acest pământ are un înger păzitor, care îl însoţeşte permanent şi are grijă de el. Vorbindu-le credincioşilor, Papa Francisc i-a îndemnat să credă în îngerul lor, pentru că acesta există cu adevărat şi nu este ceva imaginar. Numai că foarte puţini oameni îşi dau seama de existenţa lui şi mult mai puţini dintre ei au reuşit să îşi vadă „gardianul” care le poartă de grijă, scrie The Telegraph, citând Agenţia Catolică de Presă.

„Niciunul dintre noi nu este singur”, a afirmat Suveranul Pontif în faţa mulţimii, cu ocazia sărbătorii catolice a Îngerilor Păzitori ce se serbează în fiecare an, în data de 2 octombrie. Papa a mai spus că ar fi bine ca oamenii să încerce să se gândească la îngerul lor păzitor şi să îl roage să îi ajute la nevoie şi, mai ales, atunci când au de luat decizii importante.

Citeşte şi Horoscop: Ce înger păzitor ai, în funcţie de zodia în care te-ai născut

„Sfântul duh mă îndrumă, îngerul meu mă îndrumă de asemenea. De aceea avem nevoie de el”, a mai spus Papa Francisc. El nu este însă singurul Suveran Pontif care vorbeşte despre Îngerul Păzitor. Papa Benedict a ţinut la rândul său o predică asemănătoare despre îngeri, în 2011, spunându-le că „de la naştere şi până la moarte, viaţa oamenilor beneficiază de protecţia îngerilor”.