Secretele partenerei: Ce nu o să îţi spună niciodată

O ai alături la bine şi la greu şi evident că aveţi încredere unul în celălalt. Însă fiecare dintre noi are tainele sale bine ascunse pe care uneori este benefic să le menţinem acolo, bine zăvorâte. Te întrebi vreodată ce e de fapt în mintea ei? Iată ce secrete îţi poate ascunde partenera de viaţa, aşa cum relevă un studiu realizat pe un eşantion de câteva sute de femei, conform menshealth.com.

RomaniaTV.net
14 feb. 2013, 21:01
Secretele partenerei: Ce nu o să îţi spună niciodată

1.     Înaintea ta, s-a culcat cu mai mulţi bărbaţi decât ţi-a spus. Una din trei femei nu spune numărul adevărat. Este motiv de îngrijorare când crezi că poate avea boli cu transmitere sexuală. Dar ar trebui să îţi ţii gura în privinţa acestui subiect sensibil. Femeile vor că trecutul lor să rămână în trecut, dacă acum atenţia ei îţi este dedicată ţie. Dacă vrei tu neapărat să ştii, ar trebui întâi să o faci să se simtă confortabil să vorbească despre povesti din trecut. Arăta-i că o iubeşti oricum şi adevărul este binevenit; dacă simte că vei fi dezamăgit şi dai importanţă mare acestui lucru, probabil că nu vei mai afla numărul real.

2.     Te-a înşelat. Ai motive de îngrijorare dacă programul ei e cam schimbător, sau îţi cere mai mult timp pentru ea, sau nu mai vrea să fie atrăgătoare pentru tine şi nu mai flirtează cu tine. „Femeile tind să înşele atunci când părăsesc relaţia din punct de vedere emoţional. Vor să întărească sentimentul că sunt gata să încheie relaţia şi să îşi continue viaţa” spune sexologul Ian Kerner. Chiar dacă ea devine mai distanţă nu înseamnă neapărat că te inseala, deci nu o acuza degeaba pentru că vei repară cu greu greşeală. Mai bine spune-i că eşti îngrijorat că petreceţi mai puţin timp împreună şi v-aţi îndepărtat şi continuă să îi faci cunoscute nemulţumirile tale pentru a le discuta şi îmbunătăţi.

 3.     Simulează orgasmul. Devine motiv de îngrijorare dacă libidoul ei scade. Un studiu din 2009 arăta că 63% din femeile care au simulat orgasmul, nu iniţiau sexul, 29% nu aveau deloc chef de sex. Cum trebuie să tratezi problemă: în primul rând trebuie să ştii că sexul este în sinea lui o activitate satisfăcătoare şi plăcută şi orgasmul nu înseamnă totul. Femeile invocă diverse motive pentru care mimează: sunt plictisite, vor să îl ajute pe partenerul lor să atingă orgasmul, vor să nu rănească sentimentele partenerului. Dacă simţi că ceva nu este în regulă, adu subiectul în discuţie în afară dormitorului că ea să nu se simtă sub presiune. Intreab-o dacă nu vrea să încerce ceva anume. Satisfacţia ei se reflecta în final şi în satisfacţia ta.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.