Secretele pe care le ascund aluniţele de pe faţa ta

Fiecare aluniţă are o semnificaţie aparte şi spune ceva despre viitorul tău. Urmăreşte aluniţele în imaginea alăturată şi vezi ce-ţi pregăteşte viitorul.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 07:43

1. Persoana va prezenta mult interes pentru persoanele de sex opus. La femei, simbolizează capriciul şi mândria. La barbaţi înseamnă că o să aibă relaţii tensionate cu femeile, mai ales dacă este de culoare închisă. Dacă este abia vizibilă, înseamnă că va fi foarte iubit de femei.

2. Arată o persoană care nu este capabilă să ia decizii înţelepte (atât la bărbaţi, cât şi la femei). La bărbaţi, dacă este deschisă la culoare, aduce şi iubire, iar dacă este roşie simbolizează un temperament urât.

3. La femei arată o atitudine arogantă, iar cele de culoare închisă simbolizează o predispoziţie la depresii. La bărbaţi aduce fericire. Dacă este roşie, bărbatul este înzestrat cu o sănătate de fier, dar cu cât este mai închisă la culoare, cu atât bărbatul va fi predispus şi el la depresie. Dacă este deschisă la culoare, bărbatul este inteligent şi ia decizii bune.

4. Este semnul unei femei foarte oneste şi care caută această calitate în relaţiile cu ceilalţi. La bărbaţi indică sensibilitatea.

5. La femei indică o personalitate slabă, iar la barbaţi sănătate şubredă (când este închisă la culoare).

Atât pe femei, ca şi pe bărbaţi îi aşteaptă evenimente nefericite în familie.

6. Pentru femei înseamnă o atitudine degajată şi fără griji, la bărbaţi, capacitatea de a comunica foarte uşor.

La femei aduce noroc la bani, mai ales din moşteniri. La bărbaţi este un semn de noroc financiar, dar şi că bărbatul are tendinţe spre a-şi controla iubita/ soţia.

7. Această aluniţă aduce mult noroc. La femei, înseamnă bogăţie, o căsnicie reuşită şi succes în toate aspectele vieţii. La bărbaţi, viaţă lungă şi afaceri reuşite.

Citeşte mai mult pe Lyla.ro.