Secretele unei căsnicii fără probleme şi fericite. Aşa eviţi divorţul

O căsnicie perfectă este ideală, însă un astfel de ideal este cât se poate de greu de atins. Cu toate acestea, pentru a avea o căsnicie fericită, există câteva secrete care dacă sunt respectate pot aduce armonie şi împlinire în mariaj.

RomaniaTV.net
11 iun. 2014, 05:48
Secretele unei căsnicii fără probleme şi fericite. Aşa eviţi divorţul

Asa ca, in cele ce urmeaza, va prezentam cateva dintre secretele unei casnicii fericite:

1. Nu te ascunde dupa perdea

Dragostea este un sentiment inaltator si de multe ori avem impresia ca nu mai exista nimic altceva in lume. Nu te lasa insa sa cazi in ispita izolarii. Pastreaza-ti mereu vechile legaturi si nu uita ca omul este un „animal social”. Altmiteri, nu veti reusi decat sa ajungeti sa va calcati pe picioare unul pe celalalt, sa va sufocati cu prea multa dragoste si in fine, sa va plictisiti.

2. Nu socializa doar cu grupuri

Stiu, esti casatorita, ai tendinta de a iesi in oras in perechi. Bine ar fi insa sa o faci cu toate felurile de oameni chgrupuri de cate doi insa, veti sfarsi de multe ori vorbind despre lucruri banale precum preturile caselor, starea economiei etc.un mariaj fericit iar daca unul dintre beneficiile casniciei este ca poti avea de doua ori mai multi prieteni.

3. Discutiile

Impartasiti-va unul altuia sentimentele si grijile, de preferabil in fiecare seara, inainte de culcare. O puteti face si in atmosfera intima a unui restaurant familiar. Asculta-ti insa partenerul si nu-i da impresia ca tu esti singura care are probleme sau daca nu, singura care are ceva de spus. Si mai important, priveste-l intotdeauna in ochi atunci cand iti impartaseste.

Continuarea pe Lyla.ro.