Secretele vedetelor: Cum au reuşit Andreea Marin şi Rita Mureşan să slăbească spectaculos

Le vedem adesea zâmbind frumos în paginile revistelor, la televizor sau pe podiumurile de modă. Secretul lor? Un stil de viaţă sănătos, combinat cu o alimentaţie controlată şi cât mai mult sport. Iar rezultatele se văd cu ochiul liber! Andreea Marin, Ileana Badiu sau Rita Mureşan sunt doar câteva exemple dintre starurile care au apărut total schimbate şi cu zeci de kilograme în minus după o dietă serioasă.

06 nov. 2013, 07:09
Secretele vedetelor: Cum au reuşit Andreea Marin şi Rita Mureşan să slăbească spectaculos

Pe lângă faptul că se antrenează foarte des, Andreea Marin consumă numai mâncare bio. În cadrul unei emisiuni tv, nutriţionista Andreei Marin a prezentat modul de preparare a băuturii datorită căreia vedeta a reuşit să slăbească repede mai bine de 10 kilograme.

„Aveţi nevoie de sol organic, în care să aşezaţi seminţele de grâu, care se găsesc pe piaţă. Le punem pe pământ şi le udăm de două ori pe zi.  După ce atinge această înălţime, o tăiaţi şi o transformaţi în suc”, a precizat nutriţionistul Andreei Marin, potrivit România TV.

Şi Rita Mureşan a şocat publicul când a reuşit să scape rapid de aproape 40 de kilograme. Rita nu a dezvăluit dieta secretă, însă a ţinut să mentioneze că „Terapia cu Îngeri” i-a dat forţa necesară.

„Până nu am început să mă iubesc, nu s-a întâmplat mare lucru. S-a întâmplat în timp. Probabil acum se vede mai bine. Privind în urmă, îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru kilogramele în plus. Eu am trăit într-un tipar şi am aflat cum e să trăieşti în afara măsurilor 90-60-90.”, a declarat designerul.

După ce a născut, Ileana Badiu a reuşit să ajungă rapid la o siluetă perfectă. În 6 luni, cu ajutorul unui meniu sănătos, mult sport şi şedinţe de masaj, fosta soţie a tenismanului Dinu Pescariu a slăbit mai bine de 14 kilograme.