Secretul ascuns al Anamariei Prodan. Cu cine trebuia să se mărite, de fapt, vedeta şi cine e blonda care i-a suflat bărbatul

Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei din România. Deşi este un impresar cotat foarte bine şi se bucură de un succent fulminant, puţini ştiu că aceasta a suferit din dragoste.

15 mai 2021, 16:29
Secretul ascuns al Anamariei Prodan. Cu cine trebuia să se mărite, de fapt, vedeta şi cine e blonda care i-a suflat bărbatul

Secretul ascuns al Anamariei Prodan. Chiar dacă acum are o familie frumoasă, se pare că înainte de Reghe a existat un alt bărbat după care vedeta a suspinat.

Secretul ascuns al Anamariei Prodan. Cu cine trebuia să se mărite, de fapt, vedeta şi cine e blonda care i-a suflat bărbatul

Într-un interviu acordat recent celor de la Playsport.ro, Anamaria Prodan a rememorat toată perioada din tinereţea sa. Atunci, din cauza unor probleme în relaţiile de dragoste,  vedeta a intrat într-o rivalitate cu celebra Lorena Balaci.

Fotbalistul care i-a furat inima nu este nimeni altul, decât Eugen Trică, pe atunci un tânăr ambițios care evoluase pentru U.Craiova, şi care ajunsese ulterior la Steaua București. Nu de puține ori, în acea perioadă, Anamaria Prodan vorbea numai la superlativ despre Eugen Trică.

Citeşte şi: Gigi Becali continuă războiul cu Anamaria Prodan. „Mă enervez doar când îi aud numele acestei femei!”
La un moment dat a fost decisă să facă pasul spre căsătorie cu acesta. Numai că planurile aveau să-i fie destrămate de Lorena Balaci. Acesata din urmă în 1998, spre surprinderea multora, inclusiv a Aneimaria Prodan, avea să se căsătoreasă cu Eugen Trică. Cei doi au fost căsătoriți din 1998 și până în 2015. Anamaria Prodan și-a adus aminte de acea perioadă, declarând:

”A fost un scandal foarte urât la vremea aia, dar repet, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu vreau să fac publică poveste aia. Şi acum, dacă mă văd cu Lorena, ne salutăm, dar atât.”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și-aduce aminte că l-a cucerit pe Tiberiu, fostul iubit al Lorenei Balaci, după ce i-ar fi spus că vrea doi copii și că vrea să plece cu el în America. Exact așa s-a și întâmplat, cei doi căsătorindu-se tot în 1998.

”Ne-am luat băgăjelul şi am plecat în America fără să ştie nimeni, doar în câteva ore ne-am anunţat mamele. Atât. Atunci eu i-am cunoscut mama, el pe a mea şi mi-am dat seama imediat că istoria se repetă.

Aşa a fost cu mama şi cu tata, s-au cunoscut azi şi în trei zile s-au căsătorit. Şi d-asta spun, că în viaţa asta, de undeva, fiecare pas îţi este călăuzit.”, a mai povestit vedeta.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, în alertă! Dennis Man şi-a luat cel mai tare avocat din Europa