Secretul bine păzit al lui Adrian Mutu. A „adoptat” mai mulţi copii: „Doi au ajuns foarte bine, fata lucrează la NASA, iar băiatul este avocat”

Secretul bine păzit al lui Adrian Mutu. Este unul dintre cei mai apreciaţi oameni din fotbal, însă puţini ştiu gestul pe care l-a făcut, împreună cu familia lui, faţă de mai mulţi copii orfani. Fostul fotbalist a făcut dezvăluiri în cel mai recent podacast.

09 feb. 2022, 22:46
Secretul bine păzit al lui Adrian Mutu. A „adoptat” mai mulţi copii: „Doi au ajuns foarte bine, fata lucrează la NASA, iar băiatul este avocat”

Secretul bine păzit al lui Adrian Mutu. Când vine vorba despre orfelinate şi copiii care cresc în astfel de locuri, sportivul se emoţionează foarte tare, dar, în acelaşi timp, este mândru că a reuşit să ajute mai mulţi copii, doi dintre ei ajungând foarte bine.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Eu mi-am ales singură bărbaţii!”. Cum a debutat relaţia cu Adrian Mutu

Secretul bine păzit al lui Adrian Mutu

Lumea nu ştie sau îşi imaginează că atunci când vorbeşti de orfelinat, de copii orfani, e un lucru sensibil. Pe mine chiar mă interesează, eu şi familia mea am avut grijă de nişte copii, de mici, până când au terminat facultatea. Doi dintre ei au ajuns foarte bine.

O fată este în America, lucrează undeva la NASA, îmi zicea tata, iar celălalt băiat este avocat. Mă bucură acest lucru, că am putut să schimb două vieţi a unor copii care păreau loviţi de soartă„, a declarat Adrian Mutu în podcastul lui Codin Maticiuc, „La mijloc”.

Adrian Mutu a dezvăluit care este marea sa durere sufletească

Adrian Mutu a dezvăluit care este marea sa durere sufletească. „Briliantul” a mărturisit că îi este greu fără cele două fete, care se află alături de mama lor, în Republica Dominicană.

E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele. Dar asta e viața.

Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu și Consuelo Matos s-au căsătorit în 2005 şi au divorțat în 2013. Trei ani mai târziu, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Sandra Bachici, o fostă „Miss România”.