Secretul franţuzoiacelor. Leguma care dă ceaiul care topeşte grăsimea de pe burtă

Ceaiul , făcut dintr-o legumă pe care mulți dintre noi o neglijăm, topește grăsimea din burtă și are o grămadă de alte efecte benefice pentru organism.

14 oct. 2023, 22:49
Secretul franţuzoiacelor. Leguma care dă ceaiul care topeşte grăsimea de pe burtă

Ceaiul este calmant, poate înlocui cafeaua, cdar are şi alte proprietăţi mirifice. Apa de anghinare este cunoscută printre francezi ca un remediu pentru flatulență și indigestie. Această băutură este făcută din legume întregi, inclusiv frunze, tulpină, miez și flori. Se consuma atat la rece cat si la cald. Ajută la curățarea organismului de toxine și îmbunătățește digestia, fiind în același timp o sursă de mulți nutrienți precum vitamina A, C și B1, fier, magneziu, zinc și calciu.

Ceaiul curăță organismul de toxine și îmbunătățește digestia
Deși apa de anghinare este acum considerată o tendință începută de femeile franceze, ceaiul de anghinare, care este de fapt apă caldă de anghinare, a fost de multă vreme foarte popular în Vietnam. Acolo se numește tra atiso și se face din frunzele, tulpinile, rădăcinile și florile anghinării și se consumă ca remediu pentru durerile de cap, diabet și o serie de alte afecțiuni, potrivit esquix.ro.

Cel mai bun ceai pentru slăbit – bea 4 cești pe zi. Curăță și grăsimea de pe vasele de sânge!
Beneficiile consumului de apă/ceai de anghinare Apa de anghinare este excelentă pentru stimularea imunității, deoarece este bogată în vitamina C și antioxidanți și, de asemenea, poate ajuta la ameliorarea stresului și a anxietății, având în vedere cantitățile mari de magneziu, zinc și potasiu, potrivit The Health Site.

Secretul femeilor franceze
Beneficiile potențiale suplimentare includ scăderea nivelului de colesterol, protejarea ficatului de toxine și stimularea digestiei, plus că este un diuretic foarte eficient și un aliat anti-îmbătrânire a pielii. Apa de anghinare are cu siguranță potențial anti-balonare, deoarece extractul de cinarina din acest aliment stimulează producția de bilă, care ajută intestinele să digere grăsimile și să absoarbă vitaminele din alte alimente.

Ceaiul de pătrunjel te ajută să slăbești cinci kilograme într-o singură săptămână
În plus, ea și silimarina sunt doi antioxidanți care au fost legați de îmbunătățirea funcției hepatice și de detoxifiere, iar eliminarea toxinelor poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea umflăturilor.

Reteta de ceai cu anghinare
Fierbi anghinarea și folosești apa în care le-ai fiert. Îl poți consuma la mese, îl poți bea dimineața, îl poți adăuga în supe, smoothie-uri sau îl poți folosi ca bază pentru gătit. Nu există o cantitate recomandată pe porție pentru apă de anghinare, așa că o puteți bea după cum doriți.