Ceaiul de pătrunjel te ajută să slăbești cinci kilograme într-o singură săptămână

Ceaiul de pătrunjel poate fi un ajutor de nădejde în lupta împotriva kilogramelor în plus. Iată cum se prepară băutura miraculoasă.

27 iun. 2023, 19:36
Ceaiul de pătrunjel te ajută să slăbești cinci kilograme într-o singură săptămână
Ceaiul de pătrunjel te ajută în lupta împotriva kilogramelor

Acum că a venit vara, tot mai multe femei sunt dispuse să încerce tot felul de trucuri pentru a ajunge rapid la silueta dorită, însă, de cele mai multe ori, aceste metode dau greș. Însă, acest secret estte la dispoziția oricui și este foarte accesibil. Iată cum ajută ceaiul de pătrunjel în procesul de slăbire.

Citește și: Ceaiul care menține sănătatea creierului. Prof. Vlad Ciurea: „Este dovedit științific”

Pătrunjelul este o sursă valoroasă de vitamine și minerale esențiale, precum vitamina C, vitamina K, fier și potasiu. Băutura poate stimula metabolismul și ajută la arderea grăsimilor. Totodată, pătrunjelul conține antioxidanți puternici, care pot contribui la reducerea inflamației și la eliminarea toxinelor din corp.

Cum se prepară ceaiul de pătrunjel

Pentru a prepara ceaiul, aveți nevoie de frunze proaspete de pătrunjel și apă.O singură legătură este suficientă. Se spală bine frunzele și, după ce apa pusă într-un ibric pe aragaz a fiert, se adaugă și pătrunjelul peste. Acestea se lasă să fiarbă timp de 5-10 minute.

Citește și: „Licoarea minune” cu care să înlocuiești cafeaua. 4 motive pentru care ceaiul verde îți va schimba viața definitiv

Ceaiul se strecoară și se transferă într-o cană. Dacă doriți să îl îndulciți, puteți adăuga o lingură de miere. Mierea îi va da un plus de savoare și va aduce mai multe beneficii, avânt și ea proprietăți antioxidante.