Secretul lui Bill Gates: de ce a fost arestat controversatul miliardar? Se spune că se află în spatele pandemiei de Covid-19

Există mai multe zvonuri potrivit cărora Bill Gates s-ar afla în spatele pandemiei de Covid-19. În unele țări se fac chiar proteste pentru arestarea lui, unii spunând că acesta este deja în spatele gratiilor. Adevărul este că Bill Gates a fost arestat, însă nu în 2020!

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 04:55
Secretul lui Bill Gates: de ce a fost arestat controversatul miliardar? Se spune că se află în spatele pandemiei de Covid-19

Pe vremea când încă nu era milionar, în decembrie 1977, Bill Gates a fost arestat, în New Mexico, pentru încălcarea regulilor de circulaţie. Mai exact, a condus pe culoarea roșie a semaforului. Avea doar 22 de ani. 20 de ani mai târziu de la acest moment, în 1997, Bill Gates avea propriul avion pe care pe care îl numește Big Splurge (Marele Extravagant).

Citeşte şi: Mircea Badea: „Bill Gates vrea să cipeze oamenii, dar n-o să ascundă cipul într-un vaccin”

Pe măsură ce Agenţia americană pentru securitatea alimentelor şi medicamentelor (FDA) închide un program de testare Covid-19 finanțat de Bill Gates, un politician a cerut în Parlament arestarea lui Bill Gates.

Parlamentarul italian Sara Cunial a ținut în Legislativul de la Roma un discurs nemaiauzit până acum în vreun parlament.

Cunial i-a chemat pe colegii săi parlamentari să respingă orice plan pentru un vaccin obligatoriu împotriva Covid 19. Asemenea comportamente sunt determinate de elitele corupte – Statul Paralel sau Profund – a declarat ea, arătând cu degetul spre Bill Gates ca unul din vinovații cursei pentru vaccin, dacă nu chiar pentru însăți pandemia actuală, potrivit evz.ro, care citează RT.com.

‘Data viitoare când primiți un telefon de la filantropistul Bill Gates, redirecționați-l direct către Curtea Penală Internațională pentru crime împotriva umanității’, a spus Cunial.

„Cu vaccinurile sale, Gates a reușit să sterilizeze milioane de femei din Africa, a provocat o epidemie de poliomielită care a paralizat 500.000 de copii în India și astăzi cu DTP, Gates cauzează mai multe decese decât boala în sine”, a mai spus deputata Cunial.

Comisia Europeana: Bill Gates nu a creat coronavirusul

Într-o postare pe pagină de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România, cetățenii sunt informați că Bill Gates nu a creat coronavirusul și nici nu ne urmărește fiecare pas.

Citeşte şi: Mitropolia Moldovei îl acuză pe Bill Gates că ar fi ucis 500.000 de copii în India şi cere interzicerea vaccinului anticoronavirus

Bill Gates nu a creat coronavirusul și nici nu complotează împreună cu UE pentru a crea un sistem global de supraveghere cu scopul de a urmări deplasările persoanelor. Această este o teorie binecunoscută a conspirației, care pur și simplu nu este adevărată, se arată pe pagină de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Dimpotrivă, Fundația Bill și Melinda Gates a donat peste 125 de milioane de dolari pentru a sprijini eforturile internaționale colective de dezvoltare și de implementare a diagnosticelor, tratamentelor și vaccinurilor împotriva coronavirusului.

Aceștia au contribuit în mod activ și au sprijinit răspunsul mondial la coronavirus, maratonul donatorilor inițiat de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe 4 mai, în urmă căruia s-au strâns 7,4 miliarde de euro sub formă de angajamente de la donatori din toată lumea, cu scopul de a mobiliza fonduri pentru dezvoltarea și implementarea la scară globală a diagnosticelor, tratamentelor și vaccinurilor împotriva coronavirusului, mai arată CE.