Cum înșela Călin Donca oamenii pe rețelele de socializare! Lupul moralist de pe internet, escrocherii de milioane de euro

Celebrul om de afaceri Cătălin Donca rămâne după gratii! Milionarul de la Chefi la cutite a fost arestat preventiv pentru 30 de zile la cererea procurorii antimafia. Cu toate acestea, autoritățile au fost mai blânde cu soția afaceristului, mama a cinci copii care va fi cercetată în libertate. Cei doi soți, dar și alte persoane sunt acuzați în dosarul de la DIICOT de evaziune fiscală, delapidare și constituire de grup organizat de criminalitate economico-financiară.

20 sept. 2023, 13:08
Cum înșela Călin Donca oamenii pe rețelele de socializare! Lupul moralist de pe internet, escrocherii de milioane de euro
Cum înșela Călin Donca oamenii pe rețelele de socializare!

Lupul moralist de pe internet, escrocherii de milioane de euro. Până să fie reținut de procurorii DIICOT pentru evaziune fiscală și delapidare, Călin Donca poza într-un om de afaceri modest care a pornit de la zero și care a reușit să ajungă unul dintre cei mai bogați români muncind din greu.

Citește și Călin Donca, viață de nabab la doar 38 de ani. Milionarul reținut de DIICOT trăiește pe picior mare, alături de soție și de cei 5 copii. Au o super vilă în Brașov și mai bolizi de lux

Lupul moralist de pe internet, escrocherii de milioane de euro

Afaceristul care riscă ani grei de închisoare pentru escrocherii de milioane de euro făcea în mod frecvent pe lupul moralist pe rețelele de socializare, unde le dădea oamenilor sfaturi despre cum să ajungă milionari prin muncă.

”Nicio zi fără sport, a fi bogat, indiferent de unde ești plătește prețul ca să iei recompensa pe care majoritatea le este prea lene să ajungă la ea (…) Dacă faci o școală să ajungi milionar, o faci degeaba. Școala trebuie să îți dea o bază, să îți dea o pornire. Trebuie să o faci pentru că nu este grea, iar cei care spun că vor să se lase de liceu ca să înceapă business-ul sunt începători nu zic mai mult pentru că ei nu înțeleg că liceul este o banalitate față de a fi antreprenor”, a declarat Călin Donca pe rețelele de socializare.

Nu de puține ori Călin Donca le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare cum a descoperit el cheia succesului și cum a reușit de fiecare dată să se ridice atunci când a ajuns în pragul falimentului.

”De fapt, eu am experiența unui foarte prost angajat pentru că am lucrat două săptămâni, după care am fost concediat pentru că nu am fost un bun angajat, dar pe partea de antreprenor am foarte multă experiență pe care am acumulat-o mai ales din durere, mai ales din picajele pe care le-am avut. Știți, am picat de două ori de la nivelul de milionar la nivelul de datornic și unii ziceți: Băi e nasol să fii la zero. Eu vă zic ca aveți o variantă și mai rea acea să fii la minus și să ceri împrumut de la oameni pe care i-ai ajutat, iar ei mai departe să nu te poată sau să nu vrea să te ajute. Și vedem că omul de afaceri muncește mai mult decât oricare dintre angajații săi, primește ca și bani mai puțin decât oricare dintre angajații săi, iar statistic vorbind primii doi ani, majoritatea intră în faliment și își pierd acea investiție cu care au început. De aceea aceste lucruri care nu sunt deloc motivante ne dau pe foarte mulți dintre noi înapoi în momentul în care ne gândim la afaceri, în momentul în care ne gândim să facem bani”, a mai spus afaceristul.

 

Citește și Călin Donca a fost reţinut de DIICOT! Acuzaţii deosebit de grave aduse la adresa milionarului din Braşov, riscă ani grei de puşcărie!