Secretul pe care Dana Săvuică l-a ținut ascuns despre fiica sa. „E un subiect tabu”

Dana Săvuică a dezvăluit un secret despre fiica ei pe care nu-l știa nimeni până acum. Femeia de afaceri a oferit un interviu în care a răspuns la curiozitățile fanilor.

11 apr. 2023, 19:04
Secretul pe care Dana Săvuică l-a ținut ascuns despre fiica sa. „E un subiect tabu”

Dana Săvuică a dezvăluit și în ce activitate profesională dorește Julie, fiica ei, să se dezvolte. Deși are voce și o pasiune foarte mare pentru muzică, iar mama ei ar fi putut să o ajute pe drumul acesta, Julie își urmează bunicul pe calea diplomației.

Întrebată ce planuri are pentru Paște, Dana Săvuică a dezvăluit: „O să stau acasă, pentru că Paștele pentru mine înseamnă o sărbătoare în familie, o apropiere de familie. Și atunci o să fie cu o masă frumoasă, bogată, cu mai puțin miel, că noi nu sacrificăm miei. Și o să stau acasă”.

Citește și Dana Săvuică a suferit o intervenție chirurgicală. Care este starea de sănătate a vedetei

Dana Săvuică a precizat că și fiica ei va petrece sărbătorile alături de ea de Paște. „Categoric, am și eu o fată, ar trebui să fie prezentă la mesele astea”, a spus ea.

Întrebată dacă vine cu iubit sau fără, Dana Săvuică a precizat: „Poate cu, poate fără, habar n-am, astea nu sunt la impuse. E frumoasă și are un talent extraordinar, o voce dumnezeiască, zic eu. Dar nu și-a dorit să intre în lumea aceasta, deși poate aici puteam să o ajut destul de mult. Dar nici nu avea nevoie de ajutor, deoarece cred că talentul ei ar fi pătruns ușor în lumea asta.

Dar mentorul ei este tatăl meu, ea a intrat pe calea diplomației, deci de aia e un subiect tabu, n-are legătură cu lucrurile astea neserioase pe care le facem noi aici. Glumesc, dacă consideram că e superflu, nu aș fi fost nici eu în lumea asta. Dar ea intrând în zona aceea, m-a rugat să fiu discretă, mi-a zis «mami, nu mai vorbi despre mine, nu mai zice una alta»”.

Citește și Cum arată bărbatul perfect pentru Dana Săvuică: „Ați auzit de nebarbieritul ăla de 3 zile? E super sexy!”

Dana Săvuică a mai precizat că, deși fiica ei e foarte talentată la muzică, nu va merge pe acest drum. „Absolut, are o voce wow! Când ai un talent, trebuie să ai neapărat pasiune, ambiție, dedicare, pentru chestia asta. Dar ceva n-a împins-o de la spate să urmeze această cale”.