Dana Săvuică a suferit o intervenție chirurgicală. Care este starea de sănătate a vedetei

Dana Săvuică arată senzațional la cei 53 de ani ai săi, însă recent a decis să își micșoreze sânii. Vedeta a dezvăluit că a luat această hotărâre din motive medicale.

24 mart. 2023, 08:50
Dana Săvuică a suferit o intervenție chirurgicală. Care este starea de sănătate a vedetei
Dana Săvuică a suferit o intervenție chirurgicală

Dana Săvuică a suferit o intervenție chirurgicală. Dana Săvuică a mărturisit că această intervenție chirurgicală de micșorare și ridicare a sânilor a fost necesară deoarece durerile cervicale și stările de oboseală erau din ce în ce mai dese.

Citește și Cum arată bărbatul perfect pentru Dana Săvuică: „Ați auzit de nebarbieritul ăla de 3 zile? E super sexy!”

Dana Săvuică a suferit o intervenție chirurgicală

„După ceva timp de gândire am ajuns să fac acest pas. La +50 când ai sâni naturali există avantaje și dezavantaje. Avantajul e că ai un decolteu frumos și că ești admirată deopotrivă de femei și de bărbați. Formele corpului meu au fost perfecte pentru perioada când am fost model și pot spune că multe ținute îndrăznețe au fost defilate sub privirile a mii de oameni. Nu mai zic de condiția absolut obligatorie ca să realizezi un pictorial ???? aceea că trebuie să stai bine la capitolul „sâni frumoși”.

Dezavantajul sânilor naturali este că înaintarea în vârstă și menopauza își lasă amprenta în timp, sânii se luptă cu forța gravitațională, devin mai grei, încep dureri cervicale, ai stări de oboseală, nu mai stau hainele bine pe ține”, a spus Dana Săvuică, potrivit Antena Stars.

La scurt timp după intervenția chirurgicală Dana Săvuică a transmis printr-o postare pe contul său de Instagram că se simte foarte bine și că este mulțumită de rezultat.

„Hei, dragilor! Totul a decurs bine, acum trebuie să aștept! Trei ore după operație nu am voie să beau și să mănânc. (…) Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd! Acum sunt amețită de la anestezie”, a scris vedeta.

Dana Săvuică a slăbit spectaculos 5 kilograme într-o săptămână cu o dietă-fulger

În toamna anului 2021, Dana Săvuică a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la coloană. De atunci, nu a mai avut voie să facă sport, lucru care a dus la acumularea relativ rapidă de kilograme în plus.

Pentru a scăpa de surplusul de kilograme, fostul fotomodel a luat în calcul chiar şi varianta lipoaspiraţiei. Medicul estetician Dana Miricioiu i-a explicat că această procedură duce la eliminarea localizată a depozitelor de grăsime, şi nu la o eliminare de pe tot corpul şi i-a recomandat o dietă de slăbire care nu dă greş.

De la mărimea XL a reuşit să scadă o mărime şi să ajungă la L în doar o săptămână. Iată cum arată dieta care a ajutat-o să elimine 5 kg dintr-un foc:

„La micul dejun am fulgi de ovăz, apoi beau niște shake-uri, care sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată. De asemenea, pot să prepar omletă, pe care o pot îmbogăți cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, că trebuie să rămânem în niște limite„, a povestit Dana Săvuică în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Citește și Dana Săvuică, prima imagine împreună cu noul iubit. Cine este bărbatul care o consolează după divorț FOTO