Secretul sinistru din spatele unui anunț imobiliar din Constanța: „Cuplu căutăm colegă de apartament amabilă și inteligentă!”

Multe femei riscă să pice în capcana unui anunț de pe site-urile imobiliare care în aparență este unul normal.

03 mart. 2023, 10:37
Secretul sinistru din spatele unui anunț imobiliar din Constanța: „Cuplu căutăm colegă de apartament amabilă și inteligentă!”
Povestea sinistră din spatele unui anunț imobiliar

Pe site-urile imobiliare circulă un anunț din Constanța care ar putea să atragă fete naive. Însă, nu tot ce pare bun este și sigur.

„Cuplu căutîm colegă de apartament amabilă și inteligentă! Nu cerem chirie, doar 1/3 din întreținere”, este anunțul postat de un bărbat care folosește numele „Tony Davis”. Adevărul din spatele mesajului este unul scos din filmele de groază.

Pentru că ar fi nevoite să plătească doar întreținerea, multe fete ar putea cădea în această capcană.

Contactat de o jurnalistă din presa locală care a pretins că este interesată de anunț, bărbatul și-a arătat adevărata față și a dat de înțeles care sunt adevăratele sale intenții.

Citește și: Caz șocant! O româncă și-a vândut fetița unui bărbat de 70 de ani. Aceasta ar fi luat 90.000 de euro

„Dacă dumneavoastră veți fi aleasă, atunci împărțim întreținerea în 3… Căutăm colegă de apartament amabilă și inteligentă, acestea sunt obligatorii. Dacă nu sunteți o femeie amabilă și inteligentă, atunci nu puteți să locuiți cu noi. Aici trăim doar în pace, iubire și fericire, suntem un cuplu amabil și inteligent, iubitor și așa mai departe”, a spus bărbatul.

După ce conversația a continuat, aluziile cu tentă sexuală au început să devină din ce în ce mai evidemte.

„Asta, nu contează vârsta. Exact cum se zice, dragostea nu are vârstă, nu face nici 5 bani ce vârstă aveți. Puteți să aveți 18 ani sau 118, contează atitudinea, asta ne interesează pe noi. Ești deschisă la minte? Că eu și iubita mea avem un limbaj mai sexual”, mai spune cel care a postat anunțul.

Tony Davis spune despre el că are o minte de geniu.

„Hai să trecem direct la subiect, trebuie să ai aceleași calități pe care eu și iubita mea le avem, altfel nu primim pe nimeni aici. Prima calitate, ești o femeie amabilă? Dacă minți îmi dau seama cu timpul… Doctorul meu mi-a spus că am o minte de geniu”.

Citește și: Incendiu într-un bloc din Constanţa. Locatarii au fost evacuaţi pe geam pe scară de pompieri / VIDEO

În trecut, bărbatul din Constanța a postat un anunț în care spunea că este în căutarea unei femei cu care să împartă locuința, așteptând din partea acesteia doar prietenie.

„Profesor de Fericire celibatar de 50 de ani caut femei divine de orice vârstă pentru o relație de prietenie! Nu beau, nu fumez. Tony Davis Profesor de Sănătate, Profesor de Viață, Scriitor, Magician, etc Whatsapp: 0773 *** ***. Caut femei cu aceste calități: iubitoare, inteligentă, sinceră, deschisă la minte, cu simțul umorului.

PS: Nu am și nu caut iubită sau nevastă, nu am și nu vreau copii.

PS: Caut o colegă de apartament și nu îmi trebuie chirie, doar prietenie!”, a scris acesta pe mai multe pagini de anunțuri.