Secretul slăbirii în timp record, dezvăluit de un specialist de fitness

Un specialist de fitness dezvăluie cel mai bun mod pentru a intra în formă rapid. Să zicem că ai la dispoziţie o lună pentru a te pregăti pentru un eveniment special, fie că e vorba de o nuntă sau o vacanţă la mare, şi vrei să arăţi cât mai bine posibil.

01 iun. 2016, 11:02
Secretul slăbirii în timp record, dezvăluit de un specialist de fitness

Planul de atac al majorităţii pentru a slăbi într-un timp cât mai scurt ar fi să adopte un regim extrem timp de patru săptămâni. Specialistul ne spune însă că această manieră provoacă mai mult ca sigur un rezultat neaşteptat şi nedorit.

Primul lucru pe care trebuie neapărat să-l faci atunci când vrei să slăbeti rapid este să schimbi alimentaţia. Asigură-te că elimini mâncarea procesată din dieta ta şi alimentele care îţi îngreunează procesul de slăbire.

Atunci când consumi multe alimente procesate sau bogate în zahăr şi în aditivi, pierzi micronutrienţii, vitaminele şi mineralele care contribuie la o sănătatate mai bună. Mai mult, fără să vrei, mănânci prea mult dintre acestea fără să îţi dea senzaţia de saţietate pentru că nu te hrăneşti cu alimentele care sunt mai nutritive pentru organism, ca proteinele.

Citeşte mai mult pe feminis.ro