Secretul Taniei Budi pentru un ten cu aspect tânăr: „Recurg la această metodă la fiecare schimbare de anotimp”

La 54 de ani, Tania Budi pare să fi descoperit elixirul tinereţii. Are un ten fără cusur, neted, luminos şi o siluetă bine definită. Nu este adepta intervenţiilor estetice, ci doar a procedurilor minim invazive. Desigur, este extrem de atentă la alimentaţie, mişcare şi odihnă.

29 mart. 2023, 11:23

Taia Budi are un ritual anume atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului.

Secretul Taniei Budi pentru un ten cu aspect tânăr

Mai exact, la fiecare schimbare de anotimp, îi face o vizită medicului estetician Iancu Morad în cabinetul lui, unde beneficiază de un tratament performant de rejuvenare facială. Efectele tratamentului sunt vizibile timp de peste un an de zile.

A venit primăvara. (…). Am revenit la medicul meu, pentru un tratament nou de reîntinerire a tenului, care se numește M-Rejuvenation. Este exact genul de procedură care mi se potrivește în condițiile în care nu sunt adepta operațiilor estetice, ci prefer tratamentele minim invazive discrete, cu rezultate naturale de întinerire facială Sunt deja la a doua ședință de acest tip în decurs de câteva luni, iar îmbunătățirea este vizibilă la nivelul pielii și chiar și în ceea ce privește forma și structura feței. Recomand realizarea acestei proceduri la fiecare schimbare de anotimp”, declară Tania Budi pentru okmagazine.ro

Cum îşi menţine Tania Budi silueta şi spiritul tânăr

Rețeta de succes a vedetei o reprezintă alimentaţia curată şi sportul. Ea a eliminat complet din alimentaţia ei câteva alimente, cei mai mari duşmani ai siluetei.

Citeste si Tania Budi, amintiri şocante din copilărie. Cum era traumatizată de tatăl său: „Era foarte violent”

’Apă plată multă, fructe, iar porția de mâncare la jumătate din cât ai putea mânca. Eu am eliminat lactatele, mai puțin iaurtul degresat, prăjelile, mezelurile, carnea în general, dar nu de tot, zahărul, dar nu l-am înlocuit cu zaharină, ci cu miere sau fructoză’’, a dezvăluit Tania Budi într-un interviu mai vechi.

Şi un alt secret al vedetei este acela de a-şi trăi viaţa urmându-şi propriile nevoi şi propriile visuri, fără să plece urechea la gura lumii.

„Îmi trăiesc viața ca și când aș avea 18 ani. Chiar dacă am o afacere care merge, la care am muncit mult, am fost și foarte jos, și foarte sus. Dar am învățat să desenez afacerea foarte bine și acum să am un confort. Eu vreau un confort, am nevoie de timp, eu am nevoie de mine, să mă simt bine cu mine, de prietenii mei. În momentul în care sunt bine cu mine, sunt bine cu oamenii care sunt pe aceeași vibrație cu mine. Vibrație, pentru mine, înseamnă caracter frumos, înseamnă veselie, chiar pozitivism, deși mă enervează cuvântul”, a spus Tania Budi.

Citeste si Tania Budi a descoperit scopul vieții. Radiază de fericire la 54 de ani: „Mă iubesc bărbații!” (FOTO)