Sectorul IMM-urilor va fi coordonat de Liviu Rogojinaru, numit secretar de stat

Rogojinaru a fost numit luni secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 10:55
Sectorul IMM-urilor va fi coordonat de Liviu Rogojinaru, numit secretar de stat

Conform unui comunicat remis marți de Consiliul Național pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii din România către AGERPRES, Liviu Rogojinaru va fi însărcinat cu controlul sectorului IMM-urilor.

Rogojinaru, care are o experiență de peste 25 de ani în mediul de afaceri, a fost secretar general al CNIPMMR din aprilie 2016, poyiție din care s-a ocupat de relațiile internaționale și promovarea mediului de afaceri, iar din 2019 a ocupat și funcția de vicepreședinte al Consiliului Economic și Social. Scopul consiliului este acela de a oferi Parlamentului și Guvernului consultanță în vederea stabilirii și menținerii dialogului la nivel național între organizațiile patronale, cele sindicale și reprezentanții fundațiilor și ai organizațiilor neguvernamentale ale societății civile.

În cadrul cabinetului condus de ministrul Virgil Popescu, Liviu Rogojinarul va avea în portofoliu mediul de afaceri și domeniul întreprinderilor private mici și mijlocii.

 

Citește și:  LISTA DATORNICI ANAF 2020. Un milion de români sunt vizaţi de popriri şi executări silite în zilele următoare


loading...
Partenerii noștri