Şedinţa de plen pentru dezbaterea bugetului, suspendată din lipsă de cvorum

Deputaţii şi senatorii au suspendat, luni, şedinţa dedicată dezbaterii pe articole a proiectului de buget pe anul 2012, din lipsă de cvorum, după un apel nominal făcut la cererea opoziţiei.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 20:27
Şedinţa de plen pentru dezbaterea bugetului, suspendată din lipsă de cvorum

Preşedintele de şedinţă, Ioan Oltean (PDL), a spus că „şansele unui cvorum nu există” şi a anunţat că suspendă şedinţa până marţi.

Deputaţii şi senatorii se vor reuni, marţi, începând cu oara 10.00 pentru a continua dezbaterea la proiectul bugetului de stat pe anul 2012.

Şedinţa plenului reunit al Parlamentului a fost întreruptă, luni, pentru a se face un apel nominal, după ce reprezentanţii opoziţiei au reclamat lipsa cvorumului de şedinţă pentru continuarea dezbaterilor la proiectul bugetului de stat pe anul 2012.

Senatorii şi deputaţii au început, luni seară, dezbaterea pe articole a proiectului Legii privind bugetul de stat pentru anul 2012.

Proiectele bugetului de stat şi al asigurărilor sociale de stat pe anul 2012 au intrat în dezbaterea plenului reunit ale celor două Camere, Comisiile de specialitate finalizând, vineri, adoptarea celor două acte normative.