Matematicianul care a „prezis” cutremurul din Turcia revine cu o profeţie terifiantă: data de 17 va schimba viitorul omenirii!

Sediq Afghan, care susține că a prezis cutremurul din Turcia, a făcut un nou calcul matematic privind conflictul dintre Rusia și Ucraina.

17 mai 2023, 22:34
Matematicianul care a „prezis” cutremurul din Turcia revine cu o profeţie terifiantă: data de 17 va schimba viitorul omenirii!

Sediq Afghan, profetul care a ”prezis” cutremurul din Turcia a făcut noi previziuni şi calcule despre o nouă dată apocaliptică. Este vorba de 17 iulie 2023. Conform mai multor relatări, matematicianul Sediq Afghan este cel care a prezis încă din 2015 dezastrele naturale care vor avea loc în lume în 2023. Prin urmare, atunci când cutremurele au făcut ravagii în sud-estul Turciei, el nu a fost surprins.

„Conform calculelor mele, acesta este un cutremur artificial. Au făcut-o intenționat. O bombă a fost plasată în pământ la o adâncime de 14 kilometri și a explodat.

Călătorul în timp, noi profeții terifiante: ”Un cutremur de 9,9 grade pe scara Richter va avea loc în 2023″

Acestea nu sunt vorbe goale – chiar acum pot calcula și dovedi toate acestea”, spunea Sediq Afghan, legat de cele întâmplate pe teritoriul Turciei.

17 iulie 2023 – Eveniment care va schimba omenirea
Același matematician a dat recent o previziune îngrijorătoare, cu privire la anumite evenimente care se vor întâmpla în iulie 2023, dând și data exactă, 07/17/2023. Mai mult, conform calculelor savantului, se pare că în 2023 lumea nu va fi calmă. El spune deschis că acest an este mult mai periculos decât cel precedent, dar și decât 2024. „Abia în 2025 va veni momentul de cotitură”, spune matematicianul Sediq Afghan.

„De-a lungul anului 2023 va exista un șantaj atomic între puterile mondiale. Totul va fi la nivel de amenințări – nu văd explozii.

Toată lumea a spus că al treilea război mondial va izbucni în 2022, dar eu am calculat altceva. Drept urmare, cel de-al treilea război mondial nu a început”, spune Sediq Afghan.

Primul supercomputer din lume a făcut o profeție groaznică. Când va avea loc Apocalipsa
Potrivit acestuia, toată lumea trebuie să se ferească de data de 17 iulie 2023, deoarece va fi de mare importanță pentru toată lumea. Sediq Afghan a spus că până în acel moment șantajul nuclear se va intensifica. Totodată, el a susținut şi că vor apărea noi probleme legate de bolile care se vor reflecta grav asupra întregii lumi.

Profetul este sigur că la data pe care a precizat-o va avea loc un eveniment care va schimba viitorul, însă nu a precizat dacă va fi de bine sau de rău.
Specialistul consideră că Rusia va învinge pentru că Statele Unite sădesc răul la nivel mondial, iar acest lucru este inacceptabil. Dar, în curând, hegemonia acestei puteri va lua sfârșit, „America va începe să regreseze”.

Potrivit previziunilor, diferite state vor începe să tragă „pătura peste ele”, vor dori mai multă libertate și independență, iar matematicianul prezice, de asemenea, „o prăbușire treptată a monedei americane”. În același timp, pe fondul actualei situații globale, propaganda rusă susține că controversatul profet, matematicianul Sediq Afghan, i-a spus lui Putin „să nu facă un pas înapoi de la operațiunea specială”.