Şef al Poliţiei Rutiere din Bucureşti, ţinut în funcţie deşi a fost declarat INAPT de muncă

Publicat: Vineri, 07 Februarie 2014 21:43 // Actualizat: Vineri, 07 Februarie 2014 22:18 // Sursa: romaniatv.net

Şeful adjunct împuternicit al Brigăzii Rutiere a Poliţiei din Capitală Dinu Nicolae a fost păstrat în funcţie deşi, în urma a două testări psihologice a fost declarat inapt, potrivit emisiunii "Ora de vârf" a România TV, difuzată vineri.

După ce a primit această calificare în urma testării psihologice periodice, Dinu Nicolae a cerut o reexaminare, însă trei psihologi au decis menţinerea calificării de "inapt" în avizul psihologic. Prima testare psihologică a fost efectuată în data de 12 decembrie 2013, fiind necesară, potrivit documentelor, pentru promovarea în funcţie de ofiţer.

În urma acestor descoperiri, România TV a transmis o solicitare către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, răspunsul primit de la această instituţie fiind mai mult decât evaziv.

"La data de 12 decembrie 2013 persoana menţionată de dumneavoastră a fost examinată de Centrul de Psihosociologie, în vaza solicitării făcute de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti în vederea promovării în funcţie.

Cu privire la rezultatul evaluării, în conformitate cu Codul Deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică este precizat faptul că psihologului îi este interzisă divulgarea unor date de care a luat la cunoştinţă, dacă aceasta este de natură a încăşca clauza de confidenţialitate", se menţionează în comunicat.

Răspunsul de la Brigada Rutieră a fost datat cu 5.02.2013.

Ulterior difuzării dezbaterii, de pe site-ul Brigăzii Rutiere din Bucureşti numele lui Dinu Nicolae a fost scos din structura conducerii brigăzii. Noul şef adjunct împuternicit fiind Marian Tufan.

5 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 feb 09:01
08 feb 02:46
Răspunde | Votează email 0 email
tufan marian
Se va face baiat silitor,se va pune cu burta pe carte si va trece testul psihologic:-) :-) :-) :-)
07 feb 21:53
Răspunde | Votează email 1 email
popa
Şeful poltiei judiciare a Pol Mun Craiova este ţinut în functie că împuternicit de 6 luni de zile chiar dacă a picat testul psihologic. Şeful IPJ şi cel al Pol Mun Craiova doresc acest lucru şi vă sta până când va lua testul!
07 feb 21:49
...rel="bookmark">2014

Şef al Poliţiei Rutiere din Bucureşti, ţinut în funcţie deşi a fost declarat INAPT de muncă

Posted by ...
07 feb 21:47
...inapt, potrivit emisiunii “Ediţie specială” a România TV, difuzată Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.6485
RON
14 Dec
noapte -3 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H