Şef de CJ, reacţie la propunerile lui Dragnea: Să încetăm odată cu PROSTIILE acestea

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca va propune ca președintii de Consilii Judetene sa nu mai fie și președinții organizațiilor județene PSD. Vizați direct de măsura anunțată de numarul 2 din PSD, liderii PSD de Consilii Judetene din Olt si Vaslui i-au transmis lui Dragnea punctul lor de vedere, scrie stiripesurse.ro.

11 dec. 2014, 15:05
Şef de CJ, reacţie la propunerile lui Dragnea: Să încetăm odată cu PROSTIILE acestea

Şeful CJ Olt, Paul Stanescu, in acelasi timp presedinte al PSD Olt, spune ca el are o idee si mai buna, aceea ca Liviu Dragnea sa desfiinteze toate Consiliile Judetene si sa sa nu mai existe functiile de presedinte de Consiliu Judetean.

Eu zic sa desfiinteze functia de presedinte de Consiliu Judetean. Mai mult, eu zic sa nu mai fie (Consilii Judetene, n.red), mai bine. (…) Sa nu mai fie nicio varianta, sa desfiinteze Consiliile Judetene, mai bine asa, sa desfiinteze functia de presedinte de Consiliu Judetean”, a spus Stănescu.

Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, spune ca ideea lui Dragnea nu va schimba ‘nimic’ si partidul ar face bine sa inceteze cu ‘prostiile astea’.

N-are nicio treaba una cu alta. Nu asta e problema, problema este sursa celor doua functii. Una dintre functii este una din partid si oricine din partid poate candida si poate sa fie ales si alta este sursa electiva, aceea de a fi presedinte de CJ, participi la alegeri. O asemenea idee are ca suport diferite fapte care au fost comise de catre presedintii Consiliilor Judetene, sau sunt presupuse a fi fost comise. Noi trebuie sa selectam foarte bine oamenii atunci cand ii desemnam pentru a candida la o functie in administratie.

LIVIU DRAGNEA propune trei măsuri extrem de dure împotriva BARONILOR LOCALI

Eu sunt convins ca nu o sa se rezolve nimic daca un presedinte de CJ ales pe lista PSD comite infractiuni chiar daca el nu este sef de partid. Care ar fi atunci avantajul unei asemenea chestiuni? Sau ce se intampla daca un presedinte de organizatie de partid este ales presedintele CJ si nu comite asemenea fapte, isi vede de treaba si respecta legea? Astea sunt, dupa parerea mea, niste propuneri care izvorasc dintr-o situatie reala complicata, dar solutia nu este aceasta. Trebuie sa incetam odata cu prostiile acestea”, a declarat Dumitru Buzatu.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, lansează un plan-şoc care îi vizează pe baronii locali. Invitat la emisiunea Ora de Vârf, de la România TV,  Dragnea a prezentat trei propuneri prin care să fie limitate puterile celor care conduc judeţele.