Şef de Jandarmerie, în vizită la PDL. Explicaţii ULUITOARE VIDEO

Claudiu Gogu, înalt ofiţer al Jandarmeriei Bucureşti, a fost surpins vineri la sediul central al PDL. Taman în toiul protestelor. Explicaţiile vizitei sale sunt uluitoare. El a declarat la România TV că a fost acolo pentru a media o întâlnire între liderii pedelişti şi reprezentanţii Asociaţiei de Revoluţionari "21 Decembrie", asociaţie care solicitase pichetarea sediului democrat-liberalilor.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 20:24
Şef de Jandarmerie, în vizită la PDL. Explicaţii ULUITOARE VIDEO

Potrivit lui Gogu, astfel de medieri sunt în sarcinile sale de serviciu, întrucât el face parte din comisia care aprobă mitinguri şi adunări în Bucureşti.

„Azi am fost la o şedinţă la sediul Primăriei, după care am fost la sediul formaţiunii politice cu care am fost asociat (PDL – n.r.) pentru a media o întâlnire între reprezentanţii Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, care aveau în desfăşurare o adunare publică în faţa sediului PDL şi am fost solicitat de ei să le mediez întâlnirea. Nu de a interveni pe lângă liderii PDL, ci de a găsi un reprezentant cu putere de decizie pentru a le asculta doleanţele. Prin prisma funcţiei asta este una dintre principalele sarcini de serviciu”, a declarat maiorul Gogu, pentru România TV.

„Ce pot să vă spun este legat de faptul că în conformitate cu atribuţiile de serviciu fac parte şi din comisia de avizare a manifestaţiilor. Prin funcţia asta fac cunoştinţă cu reprezentanţii tuturor formaţiunilor asociative, fie că sunt ele partide, sindicate etc”, a precizat el.