Şef de post beat criţă, găsit dormind la volan. IMAGINI ULUITOARE, poliţistul a fost lăsat să plece acasă

Imagini uluitoare în judeţul Iaşi. Şeful de post al comunei Movileni a fost găsit beat criţă, dormind la volan. Potrivit "Ziarului de Iași”, poliţistul ar fost lăsat să plece acasă chiar de colegii care au venit la faţa locului în urma sesizării făcute de un localnic. Conducerea IPJ Iaşi neagă, însă, aceste acuzaţii.

RomaniaTV.net
01 oct. 2017, 06:34
Şef de post beat criţă, găsit dormind la volan. IMAGINI ULUITOARE, poliţistul a fost lăsat să plece acasă

Cătălin Ilie Nistor, după cum chiar el s-a recomandat, a fost găsit băut în maşina oprită în mijlocul drumului, cu motorul pornit şi farurile aprinse, inclusiv cele de ceaţă. Un şofer care a încercat să treacă prin locul respectiv l-a văzut şi i-a bătut în portieră. În scurt timp, la faţa locului au apărut doi poliţişti.

Politistul le-a spus agenţilor că este şef de post la Movileni, însă a susţinut că a venit din această localitate împreună cu o altă persoană, care l-ar fi lăsat în drum. În tot acest timp, poliţiştii nu l-au testat cu alcooltestul, susţin cei de la ziarul de Iaşi.

De cealaltă parte, şeful IPJ Iaşi a declarat că, de fapt, bărbatului i s-a făcut rău şi s-a dat drept poliţist, iar agenţii l-au testat şi nu ar fi fost băut. Conducerea IPJ Iaşi a început acum o anchetă internă.