Șefă de închisoare, agresată de un deținut, care susținea că este „îndrăgostit” de ea

O șefă de închisoare de la Penitenciarul Brăila a fost agresată de un deținut care susține că este "îndrăgostit". Bărbatul este judecat pentru faptele sale.

15 iul. 2021, 10:04
Șefă de închisoare, agresată de un deținut, care susținea că este „îndrăgostit” de ea

O șefă de închisoare de la Penitenciarul Brăila a trecut prin momente teribile atunci când un condamnat a făcut o obsesie pentru ea. Bărbatul a fost încarcerat timp de trei luni în 2019 pentru pentru loviri și alte violențe. El a fost repartizat la o secție din cadrul Penitenciarului Brăila care era condusă de o femeie ofițer.

În perioada detenției bărbatul a făcut mai multe solicitări pentru audiență atât conducerii, cât și femeii care avea grijă de secție respectivă. La ultima audiență bărbatul a făcut un gest șocant, el a căzut în genunchi în fața femeii ofițer și i-a spus că o „iubește”.

Situația s-a agravat cu adevărat după ce condamnatul și-a ispășit pedeapsa și a început să o urmărească pe femeie până acasă. Bărbatul a stat în fața locuineței femeii ofițer timp de mai multe nopți și îi lăsa acesteia flori pe mașină pentru a-și demonstra sentimentele.

Acum, Judecătoria Galați a dispus reținerea sa pentru patru luni, pentru hărțuire, bărbatul primind interdicția de a se mai apropia de ea trei ani. Decizia instanței nu este definitivă, relatează Realitatea.net.

O femeie și-a găsit sufletul pereche în închisoare: „Mariajul cu soțul meu începuse să se destrame”

O femeie din Marea Britanie

, în vârstă, de 62 de ani, pe nume Victoria Oak, și-a găsit sufletul pereche în persoana lui  Andy Hawke, în vârstă de 63 de ani, un bărbat care era încarcerat într-o închisoare din Tailanda pentru trafic de heroină.

Victoria a început să-i scrie lui Andy, la îndemnul fiicei ei Sam, care deja comunica cu bărbatul încarcerat după ce îl întâlnise la închisoarea Bang Kwang din Tailanda.

Victoria Oak a găsit în bărbatul încarcerat, un confident de încredere într-o perioada în care mariajul ei se afla într-o cumpănă și se simțea din ce în ce mai străină de soțul ei. Corespondența dintre femeie și condamnat a durat șapte ani, în care cei doi și-au împărtăși cele mai profunde sentimente.

„Încă de pe vremea când aveam 40 de ani, mariajul cu soțul meu a început să se destrame. Mă simțeam teribil de singură și treceam printr-o perioadă dificilă. Scrisorile lui Andy mi-au oferit alinare în acele momente de cumpănă. A devenit un fapt atât de rar să mai primești corepondență fizic la cutia de scrisori. Între noi s-a înfiripat o prietenie adevărată și vorbeam despre orice.” a declarat Victoria Oak.