Fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Bucureşti a murit subit la o sală de fitness

Conform primelor informaţii, Ioana Mihaela Neacșu, şefa Inspectoratului Şcolar Bucureşti, ar fi făcut un AVC, care i-a provocat stop cardio-respirator, după ce a terminat o oră de sport la o sală de fitness.

05 mart. 2021, 09:53
Fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Bucureşti a murit subit la o sală de fitness

Fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Bucureşti avea 52 de ani şi era membru PSD, din 2019. ”O pierdere uriașă pentru sistemul de învățământ” și ”un mare gol” au declarat persoane publice apropiate de aceasta, pentru DC News. Cei care o cunosc spun că era o persoană activă, făcea mult sport și, astfel, nu o știau cu problemă de inimă.

Ea a fost demisă de PNL la sfârșitul anului 2019.

Anunțul morții sale a fost făcut de Lazăr Gigel. Directorul executiv al CIADO România ne-a mărturisit că este șocat de această pierdere, care lasă un mare gol, cu atât mai mult cu cât el însuși a trecut printr-un infarct în vara lui 2020. Informația a fost confirmată și de Eugen Ilea (FNAP).

#Martie"Primăvara s-a întors. Pământul este precum un copil care știe poezii…"Rainer Maria Rilke

Posted by Ioana Mihaela Neacșu on Sunday, February 28, 2021

Fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Bucureşti a fost şi în Consiliul General al Capitalei

Ioana Neacșu a intrat în politică în anul 2008, când reușit să ocupe atât funcția de director al liceului teoretic Grigore Moisil din Capitală, cât și un loc în Consiliul local al Primăriei sectorului 6, unde a stat preț de două mandate. În 2016, Mihaela Neacșu a candidat, pe listele Alianței electorale PSD + UNPR, pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București (CGMB), pe care l-a și obținut.

Un bărbat de 45 de ani din Argeş a murit la câteva ore de la vaccin
În ultima sa postare pe Facebook, de duminică, Ioana Mihaela Neacșu transmitea: „Primăvara s-a întors. Pământul este precum un copil care știe poezii…”- Rainer Maria Rilke.

La aceeași postare, la care sute de oameni i-au urat o primăvară frumoasă, astăzi, ei își scriu condoleanțele și mesajele de tristețe.

Citeşte şi: George Simion (AUR) se opune vaccinării obligatorii şi restricţiilor. „Se încearcă amendarea celor care nu vor să îşi vaccineze copiii. Vedem nişte autorităţi slabe care nu ştiu decât să aibă apucături dictatoriale”