Şefa Secţiei de Ortopedie Iaşi a murit: „Mereu cu zâmbetul pe buze a îngrijit până la sacrificiu micuții pacienți”

Şefa Secţiei de Ortopedie a Spitalului de Copii Sfânta Maria din Iaşi a murit. Vestea tristă a fost dată de colegii medicului.

19 mai 2021, 19:50
Şefa Secţiei de Ortopedie Iaşi a murit: „Mereu cu zâmbetul pe buze a îngrijit până la sacrificiu micuții pacienți”

Şefa Secţiei de Ortopedie Pediatrică a Spitalului de Copii Sf Maria din Iaşi, dr Simona Lăcrămioara Gavrilescu, a murit miercuri, 19 mai. Colegii medicului sunt înmărmuriţi de durere.

Şefa Secţiei de Ortopedie Iaşi a murit

„Colectivul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului de Copii Sf. Maria Iaşi regretă nespus trecerea în neființă a doamnei doctor Simona Gavrilescu, un OM deosebit și un profesionist desăvârșit. Mereu cu zâmbetul pe buze a îngrijit până la sacrificiu micuții pacienți. Prin întreaga sa activitate a fost un mentor pentru multe generații de studenți, dar și pentru mai tinerii colegi chirurgi sau ortopezi pediatri!

Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină! Drum bun printre îngeri doamna doctor! Nu vă vom uita niciodată!”, a transmis colectivul Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi.

Citeşte şi Medic mort de Paşte. Avea doar 49 de ani şi era foarte apreciat de colegi şi pacienţi

Medic de 28 de ani de la ATI Timişoara, găsit mort în casă. Mama acestuia spune că nu a a mai suportat stresul din spital

Un medic de la 28 de ani

din Timișoara, care lucra la secția de Terapie Intensivă (ATI) și avea grijă de pacienții cu Covid, a fost găsit mort în casă. Medicii de la Ambulanță l-au resuscitat timp de o oră, dar din păcate nu l-au putut salva.

Potrivit primelor informații, medicul din Timișoara și-ar fi pus capăt zilelor. Apelul a fost făcut la 112 în jurul orei 22:00 în data de 4 aprilie de către mama medicului. Aceasta a anunțat că fiul ei este prăbușit la pământ și că bănuiește că și-ar fi injectat o substanță folosită în secțiile ATI din spitale.

Medicul lucra la Spitalul Județean din Timișoara și, potrivit colegilor, acesta se plângea de oboseală în ultima perioadă. La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, însă, o oră mai târziu, s-a constatat decesul medicului. A fost deschis și un dosar de ucidere din culpă.

Potrivit Romania TV, medicul de 28 de ani şi-ar fi injectat propofol, o substanţă anestezică utilizată frecvent în spitalele din România, aceeaşi substanţă care a dus şi la moartea lui Michael Jackson.

Managerul spitalului a tras şi un semnal de alarmă, având în vedere că, din informaţiile iniţiale, ar putea fi vorba de o sinucidere, care poate fi atribuită stresului imens la care sunt supuşi medicii în această perioadă.