Șefa Senatului, declarația care răstoarnă tot: Cel mai performant guvern a fost guvernul condus de Năstase

Anca Dragu a venit cu o declarație surprinzătoare, duminică dimineață. Șefa Senatului susține că cel mai performant guvern a fost cel condus de Adrian Năstase.

18 apr. 2021, 11:53
Șefa Senatului, declarația care răstoarnă tot: Cel mai performant guvern a fost guvernul condus de Năstase

Șefa Senatului, declarația care răstoarnă tot. Liderul PLUS susține declarația în baza continuității pe care guvernul de la acea vreme a fost condus de PSD și e de părere că fragmentarea în Guvern vine cu o misiune greoaie pentru liderii unei coaliții.

Șefa Senatului, declarația care răstoarnă tot: Cel mai performant guvern a fost guvernul condus de Năstase

”Noi suntem aici să construim. Noi vrem să aplicăm programul de guvernare, în care credem foarte mult și sute de membrii USR au contribuit. Personal, am insistat pentru evitarea fragmentării în Guvern. Ministerele devin greoaie și reactive dacă miniștrii se schimb. Cel mai performant guvern a fost guvernul condus de Năstase. E vorba de continuitate, nu e un atlfel de exemplu. Fragmentarea nu face bine politicii, ne trezim că avem foarte multe decalaje în toate domeniile.

Citește și: Mai are sau nu Vlad Voiculescu un viitor politic după eșecul de la Ministerul Sănătății. Anunțul făcut de șefa Senatului!
Noi vrem să ne așezăm la masa discuțiilor. Cred că orice om politic responsabil ar face asta. Avem două declarații opuse din partea PNL și din partea USR PLUS. Nu e o situație anormală în lumea politică. Trebuie să restabilim niște reguli ale jocului. Trebuie să ne simțim confortabil în această coaliție. Vrem să fim respectați la guvernare. Eu nu vreau să fac niciun fel de speculație și afirmație înainte să încep dialogul. Nu cred că ne-am grăbit când am retras sprijinul lui Cîțu, a fost o reacție normală, la un gest brutal. Noi încercăm să discutăm. PNL e acela care își propune premierul. Propunerea trebuie să fie din partea liberalilor. Eu știu ce dorește USR PLUS și cu ce sentimente vine la acea masă. Partidul nostru își dorește responsabilitate, dar și respect. Nu cred că e cazul de alegeri anticipate și nici guvern minoritar.”, a declarat Anca Dragu.

Citește și: Anca Dragu rupe tăcerea după demiterea lui Voiculescu de la Sănătate: Violența acestui gest ne-a mirat și a forțat reacția noastră!


loading...
Partenerii noștri