Şefii din PRO TV i-au găsit înlocuitor lui Victor Slav. MOTIVUL pentru care acesta a părăsit trustul

Victor Slav a părăsit trustul PRO TV după 14 ani de colaborare. În timp ce Victor îşi concentrează atenţia pe semnarea unor noi contracte, oficialii trustului i-au găsit deja înlocuitor. 

23 iul. 2014, 18:20
Şefii din PRO TV i-au găsit înlocuitor lui Victor Slav. MOTIVUL pentru care acesta a părăsit trustul

Colaborarea dintre Victor Slav și Pro TV a fost întreruptă cu acordul ambelor părți. În acest moment nu sunt în plan alte proiecte pentru Victor. Pentru rubrica meteo vom aduce un suflu nou, o persoana pasionată și entuziastă. Locul lui Victor Slav va fi ocupat curând de o prezență inedită și proaspătă. Știrile Pro TV se vor bucura de un nou studio și o nouă imagine, incluzând îmbunătățirea graficii pentru rubrica meteo.„, a declarat Alina Bratu, communication manager Pro TV, pentru paginademedia.ro.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea ajunge la Antena 1, iar unele tabloide susțin că Victor va fi noul „Burlac”.

„De curând am încheiat o etapă importantă şi frumoasă din viaţă. Decizia de a pleca din ProTv îmi aparţine şi este strict legată de planurile mele de viitor. Au fost 14 ani frumoşi, dar am convingere că cei ce vor veni vor fi cel puţin la fel! Ne auzim curând cu veşti bune pentru că… «Viitorul aparţine celor care cred în frumuseţea propriilor vise»”, a anunţat Victor Slav pe pagina de Facebook.

CITEŞTE ŞI Victor Slav, primele declaraţii despre plecarea de la Pro TV