Victor Slav, primele declaraţii despre plecarea de la Pro TV

Vestea că părăsește postul de prezentator al rubricii Meteo de la Pro Tv i-a luat prin surprindere pe toți fanii lui Victor Slav. Cu toate acestea, el are planuri mari pentru perioada care urmează.

RomaniaTV.net
23 iul. 2014, 11:22
Victor Slav, primele declaraţii despre plecarea de la Pro TV

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea ajunge la Antena 1, iar unele tabloide susțin că Victor va fi noul „Burlac”, mai ales că divorțul de Bianca s-a terminat acum mai bine de 4 luni.

„Sunt momente în viaţă când simţi nevoia unei schimbări. ProTV a fost o parte importantă din viaţa mea, 14 ani în care am învăţat multe, 14 ani în care am cunoscut oameni deosebiţi, oameni care mi-au devenit prieteni. Acum e timpul pentru altceva! Decizia de a pleca şi de a încheia colaborarea cu ProTV a fost a mea şi este legată de planurile mele de viitor, de proiectele care mă aşteaptă. Am veşti bune pentru voi şi abia aştept sa vi le împărtăşesc, dar…toate la vremea lor!”, a declarat, pentru Spynews.ro, Victor Slav.

În cei 14 ani la Pro Tv, Victor a mai participat la „Dansez pentru tine” și a prezentat emisiunea „Frumusețe pe muchie de cuțit” timp de un sezon, în 2010.

Bombă pe piaţa media: Încă o vedetă de la PRO TV trece la Antena 1