Şeful ALPAB a fost numit de Ponta la conducerea Administraţiei Fondului pentru Mediu

Publicat: Vineri, 08 Iunie 2012 19:15 // Actualizat: Vineri, 08 Iunie 2012 20:03 // Sursa: MEDIAFAX

Directorul general al Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB), Radu Popa, a fost numit de premierul Victor Ponta la conducerea Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Foto: adevarul.ro

Premierul Victor Ponta a mai hotărât ca Georgeta Modiga să fie trecută din postul de secretar general al Casei Naţionale de Pensii Publice în cel de inspector guvernamental.

Sergiu Nistor, secretarul Comisiei Naţionale pentru UNESCO, a fost numit secretar de stat în Ministerul Culturii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 iun 19:56
Răspunde | Votează email 3 email
pirania
POPA PROSTU LA MEDIU ??? CINE L-A RECOMANDAT PE ACEST LIBIDINOS SCARBOS ? UN SUPERCORUPT LANGA MINISTRUL MEDIULUI ??? ACESTA E INCEPUTUL SFARSITULUI...
TOTUSI SA LUAM IN CALCUL SI ACEASTA VARIANTA : SANTAJIST ESCROC PROFESIONIST, POPA PROSTU ( RADU DAN SEPTIPULA ) IL AVEA LA MANA PE SEFUL LUI , DL. DR. OPRESCU PRIN DIFERITE PLATI FACUTE SPRE MIRCEA OPRESCU. PRECUM UN CIULETE SE ACUISE POPA PROSTU LIBIDINOSU LA ALPAB. O VARIANTA ELEGANTA A FOST O PSEUDOPROMOVARE , DOAMNA MINISTRU PLUMB O SA-L ALUNGE SI APOI POPA PROSTU AJUNGE UNDE II ESTE LOCUL : PE STRADA FARA SA SANTAJEZE PE NIMENI..... ALTFEL ACEASTA MISCARE PENTRU USL ESTE SINUCIGATOARE.
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H