Şeful ANP: Gigi Becali nu poate fi ELIBERAT CONDIŢIONAT

Gigi Becali nu poate cere eliberarea condiţionată în luna martie. Anunţul a fost făcut de şeful penitenciarelor din România. 

RomaniaTV.net
03 feb. 2015, 10:30
Şeful ANP: Gigi Becali nu poate fi ELIBERAT CONDIŢIONAT

George Copos a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată, dar Gigi Becali nu îndeplineşte condiţiile pentru eliberararea condiţionată, anunţă şeful ANP. 

Şeful Administraţiei Naţionale a Penintenciarelor, Claudiu Bejan a comentat sec posibilitatea ca Becali să iasă mai devreme din închisoare. „Gigi Becali nu întruneşte condiţiile de eliberare”.

În luna februarie, Gigi Becali ar urma să depună o solicitare de eliberare condiţionată. Gigi Becali şi-ar fi mandatat avocaţii să pregătească dosarul. În luna februarie, Gigi ar împlini 19 luni de detenţie şi ar fi eligibil pentru eliberarea condiţionată. 

În cazul de față, după depunerea cererii de către Becali, comisia din penitenciar trebuie să dea un aviz consultativ, dar tot magistrații sunt cei care vor decide dacă Gigi Becali merită sau nu să fie eliberat condiționat. 

Gigi Becali a scris o care în închisoare,  „Muntele Athos, patria ortodoxiei”, carte care a și fost publicată,  și s-a apucat să o scrie pe cea de-a doua. De asemenea, Becali a ieșit  și la muncă în această perioadă, la Academia lui Hagi. 

Gigi Becali le-a transmis recent apropiaţilor că va fi acasă de Paşti dacă nu vor fi impedimente din partea oamenilor legii.

GIGI BECALI, anunţ ŞOC din închisoare: „VÂND STEAUA!”. Motivul este INCREDIBIL

„Paşii sunt următorii: Gigi Becali va termina a doua carte şi, după ce se va confirma autenticitatea ei, patronul Stelei o să depună dosarul. Până pe 12 aprilie, când este Învierea, Becali trebuie să fie liber conform regulamentului”, au mai precizat apropiaţii lui Becali.

Gigi Becali a fost închis în mai 2013, fiind condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului ilegal de terenuri.

Veste TERIBILĂ pentru GIGI BECALI. Steaua, în LIGA a IV-A

Vezi şi