Şeful ANRSC: Poţi să pleci şi la Paris, n-ai voie să închizi caloriferul. Plăteşti căldura şi cât eşti plecat

Statul vrea cu orice preţ să interzică prin lege închiderea caloriferelor cu repartitoare. Preşedintele Autorităţii de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, cel care a venit cu propunerea, a trecut deja la fapte.

RomaniaTV.net
07 feb. 2014, 11:05
Şeful ANRSC: Poţi să pleci şi la Paris, n-ai voie să închizi caloriferul. Plăteşti căldura şi cât eşti plecat

Echipa care se va ocupa de studierea acestei chestiuni deja a fost fomată şi s-a apucat de treabă. Contactat de România TV, şeful autorităţii a avut o reacţie scandaloasă: nu a vrut să explice cum se va aplica această lege pentru că jurnaliştii nu sunt de specialitate şi nu pot înţelege.

Doru Ciocan propune ca cei care vor închide caloriferele să plătească amenzi. El nu are o problemă cu obligarea românilor să scoată şi mai mulţi bani din buzunare pentru facturi, dar are o problemă cu explicarea paşilor pe care îi face în acest demers.

„Nu pot sa va explic pentru ca nu sunteti de meserie si pana veti avea oameni de meserie la România TV nu am ce discuta cu dumneavoastra (…) Dar am demarat proiectul, l-am demarat! Am format echipa de lucru si deja lucram la asa ceva”, a spus acesta.

În aşteptarea rezultatelor acestui studiu, nu putem să nu observăm că şefului ANRSC îi e destul de clar cum s-ar aplica această lege. Întrebat dacă vor trebui să ţină caloriferul deschis cei care pleacă de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp, în concediu, de pildă, preşedintele a spus triumfător „Poţi să pleci şi la Paris, nu contează!”

VEZI SI:

Cristian Tudor Popescu despre Legea Caloriferul: Îmi aduce aminte de Balconiada lui Ceauşescu