Șeful CJ Timiș schiază prin Austria, adjunctul lui e la cumpărături în Dubai, iar în tot acest timp primarii și viceprimarii PNL trec în tabăra PSD

Primarii și viceprimarii PNL trec pe capete la PSD. Nu mai puțin de 12 primari și viceprimari în funcție din Timiș au ales să treacă în tabăra social-democraților.

25 feb. 2024, 18:13
Șeful CJ Timiș schiază prin Austria, adjunctul lui e la cumpărături în Dubai, iar în tot acest timp primarii și viceprimarii PNL trec în tabăra PSD

Dintre cei 12 primari, 9 sunt de la PNL, iar din cei 10 viceprimari, opt sunt liberali.  Lista e momentan în curs de actualizare.

În tot acest timp, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș și președinte al filialei PNL județene, se află pe pârtiile din Solden-Austria, iar Alexandru Proteasa, mâna sa dreaptă, se bronzează în Dubai, cu amicul lui, Birlic.

Citește și Rareș Bogdan, despre războiul Rusiei din Ucraina: „Dacă Ucraina cade, urmează Moldova, e în pericol mortal. Orice șovăială în a ajuta Ucraina să câștige războiul ne poate costa foarte mult”

Perioada de transfereruri nu s-a încheiat aici. Un nou lot de aleși locali se pregătește ca din sezonul următor să se mute la PSD.

Alegerile se apropie cu pași repezi, iar edilii liberali sunt tot mai interesați să migreze la PSD, ceea ce va genera, în mod cert, discuții în contradictoriu în coaliția PSD – PNL. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunea recent că va exista o discuție la vârf între cele două partide.

“Sunt ferm convins că împreună cu domnul preşedinte Nicolae Ciucă şi cu preşedintele Simonis de la Timiş vom sta de vorbă şi vom vedea exact ce s-a întâmplat şi despre ce este vorba”, a dat asigurări Marcel Ciolacu.

Citește și Premierul Ciolacu intervine în scandalul legat de Roșia Montană: „A fost folosită ca să se inventeze o entitate politică. Iar acum ne vine factura”