Şeful CNAIR, petrecere cu lăutari în plină stare de alertă VIDEO

Directorul CNAIR a sfidat complet orice regulă și a organizat o mega-petrecere cu lăutari în plină stare de alertă. Florea Dascălu a mers să verifice lucrările de pe DN 7, apoi a încins un chef alături de drumari, oameni de afaceri, dar și personaje controversate, scrie România Liberă.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 16:49
Şeful CNAIR, petrecere cu lăutari în plină stare de alertă VIDEO

Directorul CNAIR a fost filmat de un angajat al CNAIR, care a postat ulterior imaginile pe Facebook. În imagini Florea Dascălu apare alături de drumari, oameni de afaceri și personaje controversate.

Chiar dacă Florea Dascălu nu păstrează distanțarea socială, oficialul CNAIR are grijă de lăutari și plătește anumite dedicații.

Contactat de B1 pentru a da explicaţii, directorul CNAIR a spus că evenimentul a fost unul privat şi a închis telefonul. 

Florea Dascălu a ocupat funcții de conducere în cadrul CNAIR, încă din 1996, printre altele fiind șef serviciu tehnic, director direcția de întreținere, director general adjunct și consilierul directorului general.

În prezent, ocupă funcția de director al Direcției Exploatare Infrastructură Rutieră din cadrul CNAIR.

În perioada 2017-2018 a luat o pauză, fiind director de proiectare în cadrul firmei SC Infra System SRL.

Înainte de marea petrecere, directorul din cadrul CNAIR Florea Dascălu a participat la funerariile celui mai tânăr șef de Direcție Regională de Drumuri și Poduri, Horia Stancu, din nefericire decedat, în urma unui atac vascular cerebral.

Citeşte şi STARE DE ALERTĂ în România. Putem refolosi noua declaraţie pe propria răspundere? Ce spun autorităţile