Şeful de la Contrainformaţii, cadou pentru Gabriel Oprea o cabină de hidromasaj. Reacţia şefului UNPR la noua cerere DNA

Şeful de la Contrainformaţii i-a făcut cadou lui Gabriel Oprea o cabină de hidromasaj care a fost plătită din bani publici, potrivit România TV. În legătură cu noua cerere DNA, şeful UNPR, Gabriel Oprea, spune că a luat act de comunicatul Direcției Naționale Anticorupție și afirmă că ''suspiciunea invocată nu este întemeiată'', adăugând că este datoria magistraților să clarifice acest aspect.

17 feb. 2016, 12:39
Şeful de la Contrainformaţii, cadou pentru Gabriel Oprea o cabină de hidromasaj. Reacţia şefului UNPR la noua cerere DNA

„Am luat act de comunicatul DNA și despre suspiciunea invocată astăzi de procurori în ceea ce mă privește. Nu cunosc alte detalii cu privire la acest caz în afara celor transmise public de către DNA și nu voi comenta suplimentar presupusele fapte. Mă consider nevinovat și consider că suspiciunea invocată nu este întemeiată. Este însă datoria magistraților să clarifice acest aspect, astfel încât adevărul să iasă la lumină. Ca și până acum, voi da curs solicitărilor DNA și voi contribui cu toate informațiile și detaliile care îmi vor fi cerute. În soluționarea acestui caz voi uza de orice mijloc constituțional și legal de care dispun”, precizează fostul vicepremier Gabriel Oprea, într-un comunicat de presă.

Gabriel Oprea ar fi folosit fondurile DIPI pentru a achiziţiona o maşină de lux, pe care să o folosească în coloana oficială.

În plus, foştii şefi ai DIPI, atât adjunctul cât şi directorul, i-ar fi dat o cabină de jacuzzi pe care să o folosească la cabinet, dar şi canapele pentru biroul său din cadrul ministerului, potrivit România TV.