Walter Radermacher, şeful Eurostat, vine în România pentru întâlniri la INS

Publicat: Joi, 10 Octombrie 2013 13:39 // Actualizat: Joi, 10 Octombrie 2013 13:39 // Sursa: Mediafax

Directorul general al Eurostat, Walter Radermacher, va face o vizită de lucru în România în perioada 4-5 noiembrie, la Institutul Naţional de Statistică (INS), agenda urmând să fie stabilită în perioada următoare, a declarat joi preşedintele INS, Tudorel Andrei.

Foto: bloomberg.com

"La începutul lunii noiembrie, directorul general al Eurostat va face o vizită în România, pe 4-5 noiembrie. Este o vizită de lucru care intră în practica directorului general al Eurostat", a afirmat Tudorel Andrei într-o întâlnire cu jurnaliştii.

El a precizat că va întocmi agenda de lucru în perioada următoare, care trebuie să fie aprobată şi de directorul Eurostat. Oficialul statisticii europene va fi însoţit de consilierul Mariana Mihailova Kotzeva, fost preşedinte al Institutului Naţional de Statistică din Bulgaria. O vizită de acest gen a mai avut loc în urmă cu şase-şapte ani.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 oct 19:27
...la Institutul Naţional de Statistică (INS), agenda urmând să fie stabilită în perioada următoare, a declarat joi Citește mai departe… Citeste mai departe ...
10 oct 19:20
...de Statistică (INS), agenda urmând să fie stabilită în perioada următoare, a declarat joi Citește mai departe…

...
10 oct 14:01
... Directorul general al Eurostat, Walter Radermacher, va face o vizită de lucru în...
10 oct 13:51
...Naţional de Statistică (INS), agenda urmând să fie stabilită în perioada următoare, a Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H